Κοινοβουλευτική Ομάδα συγκροτεί η ΔΗΜΑΡ

Κοινοβουλευτική Ομάδα συγκροτεί η ΔΗΜΑΡ
Στιγμιότυπο από την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της "Δημοκρατικής Αριστεράς", Τρίτη 20 Μαρτίου 2012, η οποία άνοιξε με την ομιλία του προέδρου του κόμματος, Φώτη Κουβέλη. (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) Eurokinissi

Διαβάστε τι αναφέρει σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης θα στείλει τη Δευτέρα επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, με την οποία θα του γνωστοποιεί ότι η ΔΗΜΑΡ συγκροτεί Κοινοβουλευτική Ομάδα, με βάση τον κανονισμό της Βουλής.

Ειδικότερα, μετά τις προσχωρήσεις βουλευτών που διεγράφησαν από το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ διαθέτει, πλέον, δέκα βουλευτές, όσους, δηλαδή, απαιτούνται για να θεωρηθεί ένα νεοσύστατο κόμμα αναγνωρισμένο από τον Κανονισμό της Βουλής.

Η ΚΟ της ΔΗΜΑΡ, αποτελείται από τους εξής βουλευτές: Φώτης Κουβέλης (βουλευτής Β΄ Αθηνών, πρόεδρος και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας), Γιάννης Αμοιρίδης (Πιερίας), Οδυσσέας Βουδούρης (Μεσσηνίας), Ηλίας Θεοδωρίδης (Πέλλας), Θανάσης Λεβέντης (Αττικής), Γιάννης Μιχελογιαννάκης (Ηρακλείου), Βασίλης Οικονόμου (Αττικής), Γιώργος Παπαμανώλης (βουλευτής Κυκλάδων), Νίκος Τσούκαλης (Αχαϊας) και Γρηγόρης Ψαριανός (Β΄ Αθηνών).

Με βάση την κοινοβουλευτική δύναμη η ΔΗΜΑΡ λογίζεται ως το πέμπτο, κατά τη σειρά της κοινοβουλευτικής τάξης, κόμμα της παρούσας Βουλής και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος διαθέτει εννέα βουλευτές.

Η επίσημη παρουσίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας θα γίνει στα κεντρικά γραφεία της ΔΗΜΑΡ (Αγίου Κωνσταντίνου 40, 3ος όροφος) την Δευτέρα 26/3/2012 στις 11 πμ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα