Gadget Report: Τα καλύτερα νέα γκάτζετ της αγοράς

Gadget Report: Τα καλύτερα νέα γκάτζετ της αγοράς

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα καλύτερα, τα πιο πρωτότυπα και πιο χρηστικά νέα γκάτζετ της αγοράς. Δείτε πρώτοι αυτή τη βδομάδα: Sony ICD-SX, Favi PJM-10...

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα καλύτερα, τα πιο πρωτότυπα και πιο χρηστικά νέα γκάτζετ της αγοράς. Δείτε πρώτοι αυτή τη βδομάδα: Sony ICD-SX, Favi PJM-1000, LG Electronics AF115, LG Electronics LH7030 και Logitech G19.
LG Electronics AF115








“Cinema”, “Sports”, “Games” και ότι άλλο φανταστείτε… στον τοίχο του σπιτιού σας. Ο νέος προβολέας της LG Electronics είναι σχεδιασμένος για Full HD 1080p (1920Χ1080) ποιότητα εικόνας είτε πρόκειται για την κάλυψη επαγγελματικών αναγκών είτε για multimedia ψυχαγωγία. Παράλληλα υποστηρίζει τη σύνδεση με πλήθoς συσκευών Blu-Ray, DVD, HDTV ή Η/Υ μέσω Component (YPbPr), S-Video, Composite, TypeB /SVC και HDMI. Ο AF115 διατίθεται στην ελληνική αγορά από 1750 ευρώ.




Sony ICD-SX




Οι νέες συσκευές εγγραφής φωνής της Sony φέρουν την κορυφαία τεχνολογία τόσο σε ότι αφορά την ποιότητα του ήχου (Linear PCM) όσο και αναγνώρισης λόγου και μετατροπής της φωνής σε κείμενο (Dragon NaturallySpeaking Recorder Edition v10).



Με χωρητικότητα έως 2GB υποστηρίζει 575 ώρες εγγραφής ενώ μέσω USB τα δεδομένα περνάνε στο PC/laptop σας. Το Sony ICD-SX διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από 100 ευρώ για τα 512 MB.




Favi PJM-1000




Δεν είναι το πιο μικρό, δεν είναι το φτηνό αλλά ο pico projector της Favi έχει το προβάδισμα της ποιότητας εικόνας στην κούρσα προβολέων τσέπης.



Η μέγιστη ανάλυση φτάνει τα 1280 x 800 p, η ανάλυση το λόγο 80:1, η ισχύς τα 12 lumens ενώ μπορεί να προβάλει μια εικόνα 100 ιντσών σε απόσταση τεσσάρων μέτρων.



Και όλα αυτά για 230 ευρώ περίπου από το site της Amazon.




LG Electronics LH7030








Με τεχνολογία TruMotion 100Hz για ταχύτερη απόκριση και πεντακάθαρη εικόνα, οι νέες τηλεοράσεις LCD της LG Electronics είναι ιδανικές για την παρακολούθηση κινηματογραφικών ταινιών και αθλητικών αγώνων. Παράλληλα ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη DVB-T που εξασφαλίζει πρόσβαση και σε αρχεία MPEG4, μια πρωτοποριακή δυνατότητα που ξεπερνά τα παραδοσιακά δεδομένα και μετατρέπει την τηλεόραση σε μια συσκευή διασκέδασης και ψυχαγωγίας με πολλές χρήσεις. Οι LH7030 είναι ήδη διαθέσιμες στην ελληνική αγορά από 32” έως και 47” και τιμή που ξεκινάει από 665 ευρώ.




Logitech G19








Δεν πρόκειται για κόκπιτ αεροπλάνου… ούτε καν για -απλό- πληκτρολόγιο. Πρόκειται για έναν υπολογιστή βασισμένο σε Linux, δύο οθόνες LCD, δικό του τροφοδοτικό και όλα αυτά σε σχήμα πληκτρολογίου. Ένα keybord δηλαδή σχεδιασμένο αποκλειστικά για gamers. To Logitech G19 έρχεται με ασύρματο ποντίκι και headset και η τιμή του ξεκινάει από τα 150 ευρώ.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα