Τα τοπ-10 των Yahoo και Google

default image

Σύμφωνα με την "Επιτροπή Προστασίας των Δημοσιογράφων", 1 στους 6 δημοσιογράφους που φυλακίζονται, κρατούνται χωρίς να απαγγέλλονται κατηγορίες

Δημοσιογραφία

Σύμφωνα με την

Επιτροπή Προστασίας των Δημοσιογράφων ‘, ένας στους έξι δημοσιογράφους που φυλακίζονται, κρατούνται χωρίς να τους απαγγέλλονται κατηγορίες. Πρωταθλητές στην καταπάτηση των δικαιωμάτων των δημοσιογράφων είναι οι Κίνα, Κούβα, Ερυθραία και Ιράν, αλλά και οι ΗΠΑ δεν πάνε πίσω. Μέσα στο 2007 έχουν ήδη φυλακιστεί 127 άτομα από τους οποίους το 40% είναι δημοσιογράφοι του διαδικτύου, ενώ το 50% της έντυπης δημοσιογραφίας.

Ζούγκλα
Ποιά θα είναι καλεσμένη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στη σημερινή εκπομπή του στο Alter; Μα η Ρούλα Βροχοπούλου φυσικά. Με μεγάλα θέματα δίνεται η γροθιά στα διαπλεκόμενα και το κατεστημένο.

Βραβεία
Άρχισε ο χορός των βραβείων για τις κινηματογραφικές ταινίες στις ΗΠΑ και μέχρι την κορύφωση με τα Όσκαρ έχουμε να δούμε πολλά. Το National Board of Review λοιπόν, βράβευσε το ‘ No country for old men ‘ των αδερφών Κοέν, ως την καλύτερη ταινία, με το καλύτερο καστ και το καλύτερο σενάριο. Βραβείο σκηνοθεσίας για τον Τιμ Μπάρτον (Sweeny Todd), καλύτερου ηθοποιού για τον Τζορτζ Κλούνι (Michael Clayton), καλύτερης ηθοποιού για την Τζούλι Κρίστι (Away From Her).

24×2=48
Τόσες μέρες φυλακή θα κάνει ο Κίφερ Σάδερλαντ γιατί οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Damn it!

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Match φυσικά, για την ‘Ασπίδα’.

Google top-10
Η Google ανακοίνωσε το τοπ-10 με τις λέξεις που παρουσίασαν την μεγαλύτερη άνοδο στη μηχανή αναζήτησής της για το 2007.
1. iphone
2. webkinz
3. tmz
4. transformers
5. youtube
6. club penguin
7. myspace
8. heroes
9. facebook
10. anna nicole smith

Yahoo top-10
Η Yahoo φέτος το έκανε διαφορετικά. Χώρισε τις αναζητήσεις σε κατηγορίες. Άλλη κατηγορία για διασημότητες, άλλη για ειδήσεις, άλλη για τεχνολογία κλπ. Μερικοί από τους πρώτους είναι η Britney Spears, το YouTube, o Harry Potter. Δείτε τα όλα εδώ .

Μπάλα
NET 21.45, Άρης – Μπράγκα.
MEGA 23.00, Αούστρια Βιέννης – Πανιώνιος (M).

MTV
Την άνοιξη θα αρχίσει να εκπέμπει το MTV Hellas, μέσα από τη συχνότητα του Smart TV. Το μουσικό κανάλι μεταδίδεται μέσω 160 σταθμών ανά τον κόσμο, σε 32 γλώσσες, ενώ είναι το 29ο “εθνικό” MTV. Στην αρχή θα εκπέμπει μόνο στην Αττική και με τον καιρό σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας μας. Στο εγχείρημα είναι ο εφοπλιστής Β. Ρέστης και οι Star Media (Βαρδινογιάννης) και Public Multimedia (Γερμανός).

ΜEGA

Τα πολιτικά παιχνίδια και τις προβοκάτσιες, τις πλήρωσε ένας δημοσιογράφος του MEGA στην Κωνσταντινούπολη. Ο απεσταλμένος του καναλιού, Ανδρέας Ρομπόπουλος ξυλοκοπήθηκε άγρια από δύο αγνώστους και αποκόμισε σοβαρότατα τραύματα. Περισσότερα εδώ .

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
Paranoid Park – Η νέα ταινία του Γκας Βαν Σαντ.
I served the King of England – Φιλμ έκπληξη από την Τσεχία.
Ψυχραιμία – Η νέα κωμωδία του Νίκου Περάκη.
Elizabeth: The Golden Age – Το σίκουελ.
Man push cart – Πακιστανός μετανάστης στη Νέα Υόρκη.
Enchanted – Αμερικανική κομεντί φαντασίας.
The 11th hour – Οικολογικό ντοκιμαντέρ για τη Γη με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Αναδάσωση

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Alpha 98,9 και ο Δήμος Χολαργού ενώνουν τις δυνάμεις τους και την Κυριακή στις 09.00 θα κάνουν αναδάσωση στον Υμηττό, ενώ καλούν και τους πολίτες να συνδράμουν.

ALPHA

Σήμερα Πέμπτη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η εκπομπή του Μάκη Γεωργίου, ‘Κωδικός Alpha – Προστατευόμενος Μάρτυς’, θα παρουσιάσει ένα ντοκουμέντο με τίτλο ‘Εις το όνομα του Πατρός’. ΘΥΜΑ ένας ανήμπορος άνθρωπος, ΘΥΤΗΣ ένας πολίτης υπεράνω πάσης υποψίας. Δεν λένε περί τίνος πρόκειται, για να έχει αγωνία…

Φωτό της ημέρας

Τι είχες Γιάννη… Τι είχα πάντα

Υ.Γ

Ο δήμαρχος της Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε πως τα σπιτάκια που πουλούσαν γλυκίσματα στο Σύνταγμα την περίοδο των γιορτών με τιμές μαύρου χρυσού, δεν θα υπάρχουν φέτος. Αν θέλουν κάποιοι χορηγοί να τα χαρίζουν τότε θα στηθούν τα ζαχαρόσπιτα. Μπράβο δήμαρχε, αναμένουμε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα