Εκδρομή στην Αυστρία

Εκδρομή στην Αυστρία

Απολαύστε τις ομορφιές της Αυστρίας σε μια 6ήμερη εκδρομή με άρωμα ιστορίας, στη νέα προσφορά της TOURALFA

Διαφημιστική καταχώριση του:     TOURALFA



 


Χρήστου Λαδά 5-7    Αθήνα 105 61
Τηλ: 210-3225759
Φαξ: 210-3318381
e-mail:
[email protected]

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΥΣΤΡΙΑΣ

6ήμερη εκδρομή Σάλτσμπουργκ-Τυρόλο-Λίμνες-Βιέννη

1Η ΜΕΡΑ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ   Αναχώρηση κάθε Τρίτη από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 14:55 με τη  πτήση OS 802 της Austrian για Βιέννη. Άφιξη στις 16:30, παραλαβή από τον έμπειρο ξεναγό μας και μεταφορά για Σάτσμπουργκ (290 χλμ). Αφιξη στις 20:30,  εγκατάσταση στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος να εξερευνήσετε τα γραφικά δρομάκια του ιστορικού κέντρου με τις μεσαιωνικές στοές, τις καμάρες & τις περίτεχνες προσόψεις των σπιτιών. Μπορείτε να ανεβείτε στο φρούριο που φυλασόταν ο ¨χρυσός¨ του Σάλτσμπουργκ, το αλάτι και να θαυμάσετε τη μοναδική θέα.

2Η ΜΕΡΑ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ –ΤΥΡΟΛΟ  Μετά το πρωινό ακολουθεί στις 09:00 η περιήγηση της πόλης. Θα περάσετε από τους κήπους του ανακτόρου Μιραμπέλ προς τον ποταμό Ζάλτσαχ.  Διασχίζοντας τα ατμοσφαιρικά σοκάκια της πόλης θα δείτε το σπίτι του Mότσαρτ, το παλιό Δημαρχείο & τον Kαθεδρικό Nαό της πόλης. Ακολουθεί μία διαδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη.  Πηγαίνωντας προς Χαλάιν θα δείτε τα παλάτια  Χελμπρουν και  Χόεν Βέρφεν. Συνεχίζοντας στον επαρχιακό δρόμο προς Λόφερ θα περάσετε από το αλπικό θέρετρο Τσέλλ αμ Ζέε με την διάσημη λίμνη.  Μετά διασχίζοντας τους δρόμους του Τυρόλου θα δείτε το κοσμοπολίτικο Κίτσμπουελ στο οποίο θα έχετε χρόνο για καφέ & γλυκό. Επιστροφή στο Σάλτσμπουργκ και για το βράδυ προτείνουμε ένα μοναδικό δείπνο με παρακολούθηση κονσέρτου.

3Η ΜΕΡΑ ΛΙΜΝΕΣ ΖΑΛΤΣΚΑΜΜΕΡΓΚΟΥΤ –  ΒΙΕΝΝΗ  Αναχώρηση στις 09:00 για Bιέννη μέσω των Λιμνών του Ζάλτσκαμμεργκουτ που θεωρούνται οι μεγαλύτερες και ωραιότερες της Αυστρίας. Φεύγοντας από Σάλτσμπουργκ θα περάσετε από τα χωριά Φούσλ, Σαντ Γκίλγκεν, Σαντ Βόλφγκανγκ και μετά το Μπάντ Ισλ θα κατευθυνθείτε προς την αυστριακή πρωτεύουσα. Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Το απόγευμα θα σας συνοδεύσει ο ξεναγός μας για μία πρώτη γνωριμία με το ιστορικό κέντρο της πόλης. Για το βράδυ προτείνουμε δείπνο στις παραδοσιακές βιεννέζικες ταβέρνες του Γκρίντσινγκ που θα σας μεταφέρουν σε άλλες εποχές, δοκιμάζοντας το φετινό κρασί και τοπικά εδέσματα.

4Η ΜΕΡΑ ΒΙΕΝΝΗ  Μετά το πρόγευμα θα γνωρίσετε την πόλη στην προγραμματισμένη ξενάγηση που θα ξεκινήσει με τον γύρο της Ρίνγκστράσσε, όπου θα θαυμάσετε τα μοναδικά κτίρια, όπως την Ενωση Φίλων Μουσικής, την Κρατική Οπερα, το Δημαρχείο, τα δίδυμα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Δημοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο με την πρόσοψη αντίγραφο του Παρθενώνα και την εντυπωσιακή Βοτιβκίρχε. Η ξενάγησή θα κλείσει με την επίσκεψη των ανακτόρων Σενμπρούν, όπου θα έχετε την ευκαιρία  να δείτε τους κήπους & τα δωμάτια που ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια (προαιρετική η είσοδος € 10).  Στη συνέχεια θα περπατήσετε στον πεζόδρομο Κέρντνερστρασσε και θα καταλήξετε στο καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου. Για το βράδυ προτείνουμε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής.

5Η ΜΕΡΑ ΒΙΕΝΝΗ – ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ  Προαιρετική εκδρομή στα Δάση της Βιέννης. Στην τοποθεσία Μάγιερλινγκ θα δείτε το κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων. Μετά το μοναστήρι στο Χάιλιγκενκροιτς θα κλείσει η εκδρομή με μία επίσκεψη της λουτρόπολης Μπάντεν.  Αν πάλι δεν σας αρέσουν οι πολλές μετακινήσεις και προτιμάτε τις βιτρίνες των καταστημάτων τότε προτείνουμε για τα ψώνια σας τη Μαριαχίλφερστρασσε ή την Κέρτνερστρασσε. Μετά απολαύστε ένα καφέ και γλυκό σε ένα από τα καφέ για τα οποία φημίζεται η Βιέννη. Για το βράδυ προτείνουμε δείπνο σε παραδοσιακό εστιατόριο.

6Η ΜΕΡΑ ΒΙΕΝΝΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  Ελεύθερη μέρα.  Μετά το πρωινό σας μπορείτε να  επισκευθείτε ένα από τα μουσεία της Βιέννης ή τη μοναδική πινακοθήκη του ανακτόρου Μπελβεντέρε με έργα των Κλίμτ, Μονέ, Ρενουάρ και Βαν Γκόγκ. Συγκέντρωση στο ξενοδοχείο και μεταφορά στις 17:30 για αεροδρόμιο. Αναχώρηση στις 20:00 με την Austrian OS 803 .

Ξενοδοχεία: Landgasthof Kirchbichl 4* www.landgasthof-kirchbichl.at
Imperial Renaissance 4*     www.imperialrenaissance.com (πρώην Penta Renaissance) 

-Κατ’ άτομο σε δίκλινο:        € 799.00 
-Επιβάρυνση μονόκλινου:        € 299.00 
-Παιδικό έως 12 ετών (στο δωμάτιο των γονέων)  € 569.00 

ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

-Αεροπορικά εισιτήρια με Austrian
-5 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχεία 4*
-Μεταφορές & Ελληνόφωνες ξεναγήσεις 8-θεσιο minibus

ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

-Φόροι αεροδρομίων € 120.00

-Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα

-Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα