Προσοχή μη γίνουμε Αγγλία

default image

Η μουσική βιομηχανία σκοτώνει την... πειρατία. Η "κότα με τα χρυσά αυγά" ο Βινς Βον. Το spin-off της σειράς Doctor Who στον ΣΚΑΪ

 
Στο Νησί

Ορίστε τα καινούργια μέτρα για όσους κατεβάζουν παράνομα από το διαδίκτυο τραγούδια, παιχνίδια και ταινίες στη Μ. Βρετανία, δια στόματος του αρμόδιου υπουργού στο Νησί. Οι γονείς των παιδιών που κατεβάζουν λοιπόν παράνομα, θα μπαίνουν στη μαύρη λίστα και θα τους στέλνετε αρχικά μια προειδοποίηση. Όσοι την αγνοήσουν θα δουν μετά από λίγο τη σύνδεση τους στο διαδίκτυο να “σέρνεται” και να μην μπορούν να κατεβάσουν τίποτα, μια και το κράτος έχει έρθει σε συμφωνία με τους παρόχους του ίντερνετ προκειμένου να καταπολεμήσουν την πειρατεία. Ενδεικτικά, τον τελευταίο χρόνο, περίπου 6,5 εκατ. Βρετανοί κατέβασαν έστω ένα τραγούδι παράνομα και αυτό στοίχισε στη μουσική βιομηχανία 1 δισ. λίρες. Να τονίσουμε πάντως πως είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στον κόσμο. (με στοιχεία από τους Times).

Loveparade
To περίφημο χορευτικό φεστιβάλ Loveparade 2008 που πραγματοποιήθηκε στο Ντόρτμουντ στις 19 Ιουλίου, έσπασε κάθε ρεκόρ προσέλευσης. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το διασκέδασαν 1,6 εκατ. άνθρωποι. Δείτε εδώ ένα βιντεάκι. Σε λίγες μέρες το Dailymotion θα έχει αποκλειστικά βίντεο και συνεντεύξεις από το διάσημο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η επιλογή ήταν πολύ εύκολη. Espresso για το πάνω πάνω σχετικά με τη Γωγώ.

Στο Χόλιγουντ
Σύμφωνα με το Forbes, ο πιο κερδοφόρος ηθοποιός του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή είναι ο Βινς Βον. Μιλάμε για τη σχέση των χρημάτων που ο κάθε ηθοποιός αμείβεται για να παίξει σε ταινίες, με τα κέρδη που φέρνει στα στούντιο (εκτός από τον κινηματογράφο συμπεριλαμβάνονται και τα έσοδα από τα DVD). Συγκεκριμένα για κάθε 1 δολάριο που πληρώθηκε ο Βινς Βον, για τις τελευταίες τρεις ταινίες του, τα στούντιο κέρδισαν 14,73 δολάρια! Δείτε πιο κάτω τοπ-10:
1. Vince Vaughn – $14.73
2. Tobey Maguire – $13.44
3. Julia Roberts – $13.19
4. Brad Pitt – $12.73
5. Naomi Watts – $12.16
6. Matt Damon – $12.16
7. George Clooney – $11.56
8. Jennifer Aniston – $10.48
9. Hugh Jackman – $9.90
10. Ben Stiller – $9.50

Είσαι μεγάλη φίρμα
Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα για τα Superbrands στη Μ. Βρετανία, η Google είναι η δημοφιλής μάρκα/φίρμα. Πέρυσι ήταν η Microsoft στην κορυφή, αλλά φέτος αρκέστηκε στη δεύτερη θέση. Δείτε πιο κάτω τους 10+1 πρώτους:
1. Google
2. Microsoft
3. Mercedes-Benz
4. BBC
5. British Airways
6. Royal Doulton
7. BMW
8. Bosch
9. Nike
10. Sony
11. Apple

Nova
Μέρες που ‘ναι, η Nova προχώρησε σε καλές προσφορές για τους νέους συνδρομητές. Ρίξτε μια ματιά εδώ .

Νέες ταινίες στους κινηματογράφους
The X-Files: I Want to Believe – Πιστέψτε το.
Forgetting Sarah Marshall – Κωμωδία στα χνάρια των Παρθένος ετών 40, Superbad και Με την Πρώτη.
Flashbacks of a Fool – Βρετανική κοινωνική με τον Ντάνιελ Κρεγκ.
Κυνηγώντας το κόκκινο μπαλόνι – Ριμέικ της ταινίας του 1956, με τη Ζιλιέτ Μπινιός.
In search of a midnight kiss – Μια διαφορετική αμερικανική κομεντί.
Ιδιωτική ζώνη – Κοινωνικό δράμα από το Μεξικό.
Σαλβαδόρ – Ο τελευταίος νεκρός Αναρχικός.
Ο Λάκκος – Γιαπωνέζικη του 1962.

ΣΚΑΪ
Σήμερα Πέμπτη στις 23.00, ξεκινά στον Σκάι η νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας του BBC, Torchwood. Πρόκειται για spin-off της σειράς Doctor Who και εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα (το λινκ είναι από Wikipedia γιατί το επίσημο σάιτ της σειράς του BBC δεν είναι προσβάσιμο εκτός Μ.Βρετανίας).

Φωτό της ημέρας
Η σειρά παιζόταν από το 1993 ως το 2002. Η πρώτη ταινία βγήκε το 1998. Δέκα χρόνια μετά, The X-Files: I Want to Believe .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα