Google και Ελλαδάρα

default image

Το Google μπούχτισε με τη λογοκρισία και απειλεί τις κινέζικες αρχές ότι θα διακόψει τη λειτουργία της στη χώρα. Θα επιμείνει;

Google
H μηχανή αναζήτησης… μπούχτισε με τη λογοκρισία και απειλεί τις κινέζικες αρχές ότι θα διακόψει τη λειτουργία της στη χώρα. Θα επιμείνει; Θα την ακολουθήσουν κι άλλες εταιρείες;

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Νικήτρια η Απογευματινή στη “μάχη” των 100 πρώτων ημερών της κυβέρνησης.

ΑΝΤ1
Πολλή δουλειά περιμένει το νέο γενικό διευθυντή ειδήσεων του σταθμού, Στρατή Λιαρέλλη και τους συνεργάτες του, Ανδρέα Παναγόπουλο (διευθυντής ειδήσεων) και Βασίλη Πελέκη (διευθυντής σύνταξης). Μόλις 7,7% έκανε το δελτίο της Τρίτης (12/01)!

ANT1 2
Στο Μαρούσι εκτίμησαν την ύπαρξη της Φόρμουλας 1 στο πρόγραμμα τους, αλλά… πολύ ακριβή βρε παιδί μου. Τους προτάθηκε το σαφώς φθηνότερο MotoGP (στο ΣΚΑΪ το θέλουν, αλλά με μικρότερο συμβόλαιο) και το σκέφτονται.

Ψηφοφορία
Το αριστούργημα του Ντέβιντ Λιντς, η ταινία Mullholland Dr , αναδείχθηκε κορυφαίο φιλμ των προηγούμενων δέκα ετών (2000-2009) από την ένωση κριτικών κινηματογράφου του Λος Άντζελες. Ελληνική υπερηφάνεια καθώς το “ Sideways ” του ελληνικής καταγωγής Αλεξάντερ Πέιν έκλεισε την πρώτη 10άδα .

Μίκυ Μάους
Ο μοναδικός ποντικός που δεν… τρομάζουμε όταν βλέπουμε… 80άρισε. Ακόμα να στεφανωθεί τη Μίνι. Να τα χιλιάσεις Μίκυ.

NY Times
Η εφημερίδα ωθεί τους αναγνώστες της να επισκεφθούν τη F.Y.R.O.M το 2010 με πρώτο σταθμό την Οχρίδα. Στη θέση 21 με τους 31 “must go” προορισμούς βρίσκεται η “Macedonia”, σύμφωνα με το συντάκτη του κειμένου . Ελλάδα ούτε για δείγμα και φέτος. Αυτοί χάνουν.

Διαβάζουμε
Ο Κωνσταντίνος Φύκας δίνε ι  μεγάλα μαθήματα.

Βλέπουμε
Κύπελλο Ισπανίας: Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα (Νovasports1, 23.00)

Φωτό της ημέρας
Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε. Ακόμα και με 1 ευρώ. Το κοριτσάκι το χρειάζεται περισσότερο από εμάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα