Άλλες 10.000 ώρες προγράμματος

default image

Η εκπομπή της Θύρας 7 επιστρέφει σύντομα στην ελληνική τηλεόραση. Θα μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό “Extra Channel”

Facebook

Γράψαμε πριν λίγες μέρες για τις αλλαγές στο δημοφιλές Facebook, τη σελίδα που τρώτε τη μισή σας μέρα. Διαβάστε
εδώ ένα πλήρες άρθρο για το θέμα.

Esquire
Το τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Esquire στις ΗΠΑ θα έχει κάτι ξεχωριστό που δεν έχει ξανασυμβεί στον Τύπο. Το εξώφυλλό του θα είναι φωτεινό και θα αναβοσβήνει! Θα έχει κρυμμένη μια μπαταριούλα και στο εξώφυλλο θα διαβάζουμε, ‘The 21 st Century Begins’. Από τα 700 χιλ. τεύχη που κάνει τιράζ κάθε μήνα, μόνο τα 100 χιλ. θα έχουν το πρωτοποριακό παρουσιαστικό, ενώ η μπαταρία θα έχει ζωή για 90 ημέρες.

Αθώοι!
Δικαστήριο αθώωσε σε έφεση το CBS και έτσι το τελευταίο δεν θα πληρώσει 550 χιλ. δολάρια πρόστιμο για το περιστατικό από το Super Bowl του 2004 με την Τζάνετ Τζάκσον και τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Εδώ μπορείτε να δείτε το “ατύχημα” που παρακολούθησαν ζωντανά 90 εκατ. τηλεθεατές στις ΗΠΑ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος για τα δυσάρεστα νέα σχετικά με τη σοκολάτα .

ΑΝΤ1
Μια από τις νέες σειρές του ΑΝΤ1 στην επερχόμενη σεζόν έχει τίτλο ‘Το κλειδί του παραδείσου’ και πρόκειται για μια κομεντί γεμάτη έρωτα και μυστήριο. Πρωταγωνιστούν οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Αποστόλης Τότσικας και Ζέτα Μακρυπούλια.

Στο διαδίκτυο
Φαίνεται πως από τις αρχές του 2009, οι ενδιαφερόμενοι για domain names με τις νέες καταλήξεις, που έχουμε αναφερθεί πρόσφατα, θα μπορούν να κάνουν αιτήσεις. Το πιθανότερο είναι πως στις καταλήξεις όπως για παράδειγμα .paris, .news, .toys, .sex κλπ, θα έχουν πρόσβαση για αγορά μόνο εταιρείες, πόλεις, κράτη και όχι ιδιώτες. Να θυμίσουμε πως η δημιουργία νέων καταλήξεων έχει εγκριθεί από την ICANN.

Στις ΗΠΑ
Σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε από αμερικανικό δίκτυο, ο πιο περιζήτητος εργένης της σόου μπιζ είναι για ακόμα μια φορά ο Τζορτζ Κλούνι. Δείτε πιο κάτω το τοπ-10:
1. George Clooney
2. Leonardo DiCaprio
3. Matthew McConaughey
4. Ryan Seacrest
5. Vince Vaughn
6. Jamie Foxx
7. Owen Wilson
8. Orlando Bloom
9. Bruce Willis
10. John Mayer

Θ7 στην ΤV
Η εκπομπή της Θύρας 7 επιστρέφει σύντομα στην ελληνική τηλεόραση. Σε άλλη συχνότητα, βέβαια, καθώς θα μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό “Extra Channel”. Το τηλεοπτικό ραντεβού με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένο για τις 23.45 κάθε Δευτέρα βράδυ και για τις 20.00 κάθε Πέμπτη.

ΕΣΡ
Ένα δροσερό καλοκαιρινό αεράκι φύσηξε από το ΕΣΡ μέσα στην αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού. Εκατό χιλ. ευρώ στον Extra 3 γιατί το ‘Αποκαλυπτικό Δελτίο’ του Γιάννη Παπαγιάννη μετέδωσε πληροφορίες χωρίς να έχουν ελεγχθεί και συγκεκριμένα για τον Ιωάννη Βαρβιτσιώτη και εμπλοκή του με την υπόθεση Siemens.
Πενήντα χιλ. στο STAR για παρέμβαση στον ιδιωτικό βίο (της Ρούλας Κορομηλά συγκεκριμένα) από το ‘Μέσα σε όλα’ του Στέφανου Χίου και για υπέρβαση διαφημιστικού χρόνου.
Σαράντα χιλ. στο ALTER για τις δύο εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για χρήση αθέμιτων μέσων σε θέμα που αφορούσε τον βουλευτή Ν. Γεωργιάδη.
Δεκαπέντε χιλ. στον ΑΝΤ1 για προβολή επεισοδίων Prison Break σε επανάληψη, σε ακατάλληλη ζώνη.

ΕΡΤ
Οι ΕΡΤ και Disney ABC ESPN Television ανανέωσαν τη συνεργασία τους και ο ελληνικός κρατικός τηλεοπτικός φορέας θα συνεχίσει να ψωνίζει προγράμματα από τον αμερικανικό κολοσσό για ακόμα 3 χρόνια. Το κόστος για τρία χρόνια είναι 19,5 εκατ. και τα τηλεοπτικά προγράμματα που αγοράζει έχουν συνολική διάρκεια πάνω από 10 χιλ. ώρες. Μεταξύ αυτών πολλά μποκμπάστερ φιλμ, αλλά και δημοφιλής σειρές (όσοι ρωτάτε που θα δείτε τον 4ο κύκλο του Lost, τώρα ξέρετε).

Εξάντας
Τα ντοκιμαντέρ ‘Οι Μούσες της Χουτσιτάν’ και ‘Τα Παιδιά ενός Βιασμού’ του Γιώργου Αυγερόπουλου και των συνεργατών του, συμπεριλαμβάνονται στην επίσημη επιλογή του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Λατινοαμερικάνικου Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης (9th New York International Latino Film Festival) που διαρκεί από τις 22 ως τις 27 Ιουλίου. Εύγε για ακόμα μια φορά.

Google
Η όρεξη της Google δεν ικανοποιείται ποτέ και με τίποτα. Επόμενη πιθανή αγορά το Digg για 200 εκατ. δολάρια.

Φωτό της ημέρας
Το περίφημο Comic-Con είναι προ των πυλών. Η έκθεση αυτή είναι ότι καλύτερο για τους φίλους των κόμικς, των σειρών και ταινιών επιστημονικής φαντασίας, των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, των σούπερ ηρώων και πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στο Σαν Ντιέγκο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα