Πάνω από χίλιες ώρες μετάδοσης

default image

Η ΕΡΤ θα καλύψει τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της τετραετίας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες Πεκίνο 2008 με 1056 ώρες μετάδοσης και απευθείας συνδέσεις

ALPHA

Μια από τις νέες κωμικές σειρές του Alpha για την επερχόμενη τηλεοπτική σεζόν ονομάζεται ‘Υπάρχουν άντρες και άντρες’ και βασίζεται στην ισπανική ‘Todos los hombres sois iguales’. Πρωταγωνιστούν οι Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κλέων Γρηγοριάδης, Κώστας Αποστολάκης και Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Ολυμπιακοί Αγώνες

Το Δ.Τ της ΕΡΤ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου είναι τεράστιο οπότε σας παραθέτουμε τα βασικότερα.
‘Με 1056 ώρες μετάδοσης, απευθείας συνδέσεις, μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις, εκτενή ρεπορτάζ, ανασκοπήσεις των καλύτερων στιγμών, ειδικές εκπομπές, αφιερώματα και αποκλειστικές συνεντεύξεις, η ΕΡΤ θα καλύψει τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της τετραετίας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες Πεκίνο 2008, που θα διεξαχθούν από τις 8 έως τις 24 Αυγούστου 2008.’
Στην αποστολή μετέχουν 110 δημοσιογράφοι, παραγωγοί, σκηνοθέτες, τεχνικοί, ενώ θα δούμε τα 28 ολυμπιακά αθλήματα από ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, σπορ+. Το τελευταίο μετατρέπεται σε 24ωρο Ολυμπιακό Κανάλι.
Όλα τα παραπάνω είναι ασφαλώς χωρίς συνδρομή.

google.gr
Δείτε πιο κάτω το τοπ-15 των αναζητήσεων που παρουσίασαν τη μεγαλύτερη άνοδο για το μήνα Ιούνιο:
radio stations
hilarie burton
casio
planets
online radio
high heels
saxo vts
ελληνικα νησια
desperate housewives
butterfly tattoo
backstreet boys
εφημεριδα espresso
sniper
xbox
grand resort lagonissi

48 Hour Film Project
Στις 31 Οκτωβρίου, ένα από τα κορυφαία διαγωνιστικά φεστιβάλ κινηματογράφου του πλανήτη, το 48 Hour Film Project έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Κινηματογραφιστές και δημιουργοί από όλη την Ελλάδα θα διαγωνιστούν για να δουν ποιος μπορεί να γυρίσει την καλύτερη ταινία μικρού μήκους σε μόνο 48 ώρες. Η νικητήρια ταινία θα συναγωνιστεί ταινίες από όλο τον κόσμο για τον τίτλο «Καλύτερη ταινία 48 hour film του 2008» και στη συνέχεια ο νικητής θα πάει στο Festival των Κανών και από εκεί στην διεθνή αγορά. Περισσότερα εδώ .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Τα Νέα για το 4+4. Έλεος!

Σειρά
Το φθινόπωρο ξεκινά στον ΑΝΤ1 η κωμική σειρά Λίτσα.com με την Όλγα Μαλέα στη σκηνοθεσία. Πρωταγωνιστούν οι Σοφία Φαραζή και Μάριος Αθανασίου, με την πρώτη να υποδύεται τη Λίτσα.

Athens City Guide
Όπως η FAQ έτσι και η LiFO έβγαλε ένα δωρεάν τουριστικό οδηγό στα αγγλικά. Δυστυχώς πρέπει να πούμε πως δεν μας άρεσε και μας φάνηκε σαν πρόχειρη και στο πόδι δουλειά, με έτοιμο περιεχόμενο που απλά γέμισε τις σελίδες ,χωρίς ίχνος της γνωστής ‘LiFO’ αισθητικής.

Φωτό της ημέρας
Ο Ταγίπ Ερντογάν χτενίζει τα μαλλιά του με βούρτσα, με εντελώς δικό του στιλ. Το στιγμιότυπο είναι από παρέλαση στα κατεχόμενα της Κύπρου…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα