Είδα την Αντζελίνα Τζολί

default image

Είδα την Αντζελίνα Τζολί στη Βουδαπέστη. Είδα τον Τζεφ Μπεκ στο Λος Άντζελες. Το σάιτ JustSpotted.com ενημερώνει τον κόσμο για το που βρίσκονται οι αγαπημένοι του σταρ

Το Νήσι
Ούτε η πρεμιέρα του νέου Ολυμπιακού του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην Ευρωλίγκα ταρακούνησε την επιτυχημένη σειρά. Μέχρι 66,4% έκανε η σειρά του Mega. Μόλις 9,9% ήταν το peak του Ολυμπιακού στη ΝΕΤ. Στις πρώτες αυτές μέρες το Mega φαίνεται να κερδίζει τη βραδινή “μάχη” με τον ΑΝΤ1 χάρη και στο Master Chef που νίκησε και τους “Ράδιο Αρβύλα”.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ο Εθνικός Κήρυκας. Βατοπεδινοί και Βατο-ορεινοί δεν θα πεινάσουν. Έχουν κάνει το κουμάντο τους. Άλλοι πεινάνε δίπλα μας, για 400.000 κατοίκους κάνει λόγο η εφημερίδα. Στην περιφέρεια είναι ακόμα δυσκολότερα.

Διασημότητες
Είδα την Αντζελίνα Τζολί στη Βουδαπέστη. Είδα τον Τζεφ Μπεκ στο Λος Άντζελες. Το σάιτ JustSpotted.com ενημερώνει τον κόσμο για το που βρίσκονται οι αγαπημένοι του σταρ. Έχει 7.000 διάσημους, άσχετους και παίκτες αμερικάνικων ριάλιτι καταγεγραμμένους στη λίστα του. Εμείς 10 λεπτά (και πολλά ήταν) που παρακολουθήσαμε στο χάρτη, είδαμε τρεις φορές τους ίδιους διάσημους.

Μύθοι και πραγματικότητα
Δεν υπάρχουν τέλεια σώματα, πόσο μάλλον τέλεια οπίσθια. Δείτε το πίσω μέρος της Τζένιφερ Λόπες και θα καταλάβετε. Μόλις γκρεμίστηκε ένας μύθος.

Autosport
Δεν είναι εύκολο να είσαι ο Σουμάχερ.

And Soon the darkness
To χολιγουντιανό ριμέικ της υπέροχης αγγλικής ταινίας του 1970 με τη χαρακτηριστική μουσική. Εδώ είναι το τρέιλερ της νέας ταινίας.

Apple
Ο Στιβ Τζομπς διευκρινίζει και λύνει απορίες.

Ο Ομπάμα και ο Αρχιμήδης
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα εμφανιστεί σε προσεχές επεισόδιο της εκπομπής Mythbusters (Σκαϊ) για να βοηθήσει τους δύο παρουσιάστες-ερευνητές-τρελοί επιστήμονες να διαπιστώσουν εάν ο Αρχιμήδης έβαλε φωτιά στους Ρωμαίους που ήθελαν να κατακτήσουν τις Συρακούσες, στρέφοντας καθρέπτες προς τη μεριά του Ήλιου. Αυτή η εκπομπή είναι ένα από τα καλά προγράμματα του Σκάι. Πρόταση: Ο Γιώργος Παπανδρέου να προσκληθεί σε εκπομπή για να βρει εκείνους που δεν έβγαλαν λεφτά από το Βατοπέδι ή τη Siemens. Άλυτο μυστήριο.

Φωτό της ημέρας
Παγετώνας στις ελβετικές Άλπεις. Εδώ δείγμα της δουλειάς του φωτογράφου .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα