Οδηγός αγοράς κινητού τηλεφώνου – Β’

Οδηγός αγοράς κινητού τηλεφώνου – Β’

Για άλλους παράθυρα, για άλλους «φωτό» και για άλλους απλώς τηλέφωνο. Το MEN 24 έχει ένα κινητό για κάθε θέλω.

Για άλλους παράθυρα, για άλλους «φωτό» και για άλλους απλώς τηλέφωνο. Το MEN 24 έχει ένα κινητό για κάθε θέλω.Χριστούγεννα έρχονται πάλι και ένα καλό κινητό τηλέφωνο που να ταιριάζει στις ανάγκες μας είναι στη σκέψη όλων.



Το κινητό επίσης είναι το καλύτερο δώρο για όλους τους φίλους μας που τριγυρνούν με παρωχημένες συσκευές τύπου “παντόφλα” και δεν μπορούμε να τους βρούμε ποτέ. Προτού βγείτε εσείς στα μαγαζιά λοιπόν, βγήκε το ΜΕΝ 24 και βρήκε ένα κινητό για κάθε θέλω:




Θέλω… απλώς ένα τηλέφωνο – Samsung C250








Όταν οι απαιτήσεις είναι περιορισμένες το Samsung C250 είναι η λύση. Και έχει και ραδιόφωνο για να μη νοιώθουμε αποκομμένοι από τον κόσμο. Απλό, εύχρηστο, με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες συν GPRS/WAP. Απλά πράγματα και χωρίς να χρειάζεται να το φορτίζεται καθημερινά!



Αυτονομία σε αναμονή 500 ώρες

FM Ραδιόφωνο



Ενδεικτική τιμή: € 70




Θέλω.. ότι χρειάζεται για να περνάω καλά – Sony Ericsson K750i








Το Sony Ericsson K750i απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν ένα εύχρηστο κινητό τηλέφωνο με μια εύχρηστη και καλή φωτογραφική μηχανή. Δε σκίζει από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών αλλά ότι κάνει το κάνει καλά. Επιπλέον έχει μουσική, ραδιόφωνο και παιχνίδια. Τα βασικά δηλαδή για να περνάμε καλά!



Κάμερα Sony Cybershot 2.0 Megapixels

GPRS / WAP

Αυτονομία σε αναμονή 400 ώρες



Ενδεικτική τιμή: € 180




Θέλω… να γίνω DJ – Nokia Ν70 Music Edition








Η Nokia έχει επιστρέψει για τα καλά στη σύγχρονη κινητή τηλεφωνία και πλέον χτυπάει όλες τις κατηγορίες. Στα μεσαία βάρη, το Nokia Ν70 Music Edition είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα Dual mode – Τri Βand κινητά που δε θα σας εγκαταλείψει ούτε στιγμή. Σε ποιους απευθύνεται; Στη νέα γενιά και στις ανάγκες της για sharing multimedia αρχείων και ίντερνετ! Και για τους πιο ανήσυχους νέους δίνει και internet browser (συνδέεται μόνο με GPRS)!



Διπλή κάμερα, η κύρια στα 2.0 Megapixels

Λήψη βίντεο, Video Streaming και Video Sharing

Σύνδεση σε υπολογιστή μέσω USB



Ενδεικτική τιμή: € 280




Θέλω…να μη στραβώνομαι στο ίντερνετ – Nokia N800






Πολύ μεγαλύτερο από ένα κινητό τηλέφωνο και αρκετά μεγαλύτερο από το μέσο Smartphone, το Ν800 της Nokia είναι σχεδιασμένο για να απολαμβάνουμε ότι μπορεί να προσφέρει το ίντερνετ –μέχρι και Skype- χωρίς να στραβωνόμαστε στις μικρές οθόνες των 3 ιντσών. Σίγουρα δεν είναι επιλογή για καθημερινή τηλεφωνία αλλά…

διαθέτει Browser με Flash player, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, RSS reader, εφαρμογές γραφείου. Και για διασκέδαση ότι μπορεί να ζητήσει η ψυχή μας: Ραδιόφωνο, μουσική, video και όλες τις συνδεσιμότητες για ανεβοκατεβάσματα.



Λήψη βίντεο, Video Streaming και Video Sharing

Οθόνη αφής 4,1″ 800×400 pixels

Αυτονομία σε αναμονή 300 ώρες



Ενδεικτική τιμή: € 390




Θέλω… απλώς το
καλύτερο – Sony Ericsson K 850i








Πρακτικά το καλύτερο τηλέφωνο – τηλέφωνο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά. To
Sony Ericsson K 850i διαθέτει 4 δίκτυα GSM, 3 δίκτυα UMTS, GPRS, EDGE και HSDPA για τρίτης γενιάς εμπειρίες και την καλύτερη φωτογραφική μηχανή που έχει ενσωματωθεί σε κινητό στην ιστορία της τηλεφωνίας. Τη Sony Cybershot των 5 MP με autofocus, φλας Xenon και τεχνολογία BestPic 9 λήψεων. Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται και η οθόνη αφής, που αν και μικρή δουλεύει αξιόπιστα με τη βοήθεια αισθητήρων. Ενας επιπλέον αισθητήρας φροντίζει για την αλλαγή του προσανατολισμού αλά
iPhone .



Podcasting: 30fps QVGA

WAP 2.0 XHTML

Microsoft Exchange ActiveSync



Ενδεικτική τιμή: €500




Θέλω… να
ονειρεύομαι – HTC TyTN II








Είναι το τηλέφωνο των ονείρων του οποιουδήποτε μπορεί να συμβιβαστεί λίγο στο μέγεθος και στην ποιότητα της φωτογραφικής μηχανής προκειμένου να έχει το πιο ολοκληρωμένο και λειτουργικό πακέτο υπηρεσιών σε μία συσκευή. 3G, Office, TouchFlo οθόνη, GPS, GPRS, HSDPA, φυσικό πληκτρολόγιο και όλα σε Windows Mobile 6.
Εμείς το δοκιμάσαμε … και μη μας ξυπνάτε ακόμα!



Τα λόγια είναι περιττά!



Ενδεικτική τιμή: €750



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα