Αποκλειστικό: Ο Λάλας μιλά στα Media*

default image

Ίσως πρέπει να κόψουν αυτό το “αποκλειστικό” για τον Έλληνα κατάσκοπο, εφημερίδες και κανάλια. Πλέον μιλά παντού, δεν υπάρχει αποκλειστικότητα

ALPHA

Η επικαιρότητα αλλάζει τα σχέδια του Κώστα Βαξεβάνη και σήμερα στις 23.50 το ‘Κουτί της Πανδώρας’ θα ανοίξει για τον Σταύρο Λάλα, τον “χρυσό πράκτορα”. Την άλλη εβδομάδα θα προβληθεί η εκπομπή για τους ασθενείς-πειραματόζωα σε δημόσια νοσοκομεία.

Λάλας
Εν τω μεταξύ ίσως πρέπει να το κόψουν αυτό το “αποκλειστικό” για τον Έλληνα κατάσκοπο, εφημερίδες και κανάλια. Αρχικά μίλησε στον Αλέξη Παπαχελά, αλλά πλέον μιλά παντού, δεν υπάρχει καμία αποκλειστικότητα.

ALPHA2
Με λύπη μας βλέπουμε στο πρόγραμμα του σταθμού πως πάλι δεν θα έχει ‘Υπέροχα Πλάσματα’ την ερχόμενη Τρίτη ελέω ξεχειλωμένου (Μπεν Χουρ) ‘Αλ Τσαντίρι Νιουζ’. Σήμερα υποτίθεται πως θα προβληθεί νέο επεισόδιο, αλλά ποιος ξέρει τι ώρα (και αν).

Διαδίκτυο
Πάνω από το 40% των νοικοκυριών της Ευρώπης των 27, έχει πρόσβαση σε γρήγορο ίντερνετ, σύμφωνα με την Eurostat. Όσο αφορά γενικότερα την πρόσβαση στο ίντερνετ, η Βουλγαρία έχει το μικρότερο ποσοστό (19%) και η Ολλανδία το μεγαλύτερο (83%). Η Ελλάδα είναι τρίτη (από το τέλος) με 25%. Όσο αφορά τις ευρυζωνικές συνδέσεις, η Ολλανδία είναι και πάλι στην κορυφή με 74%, ενώ η χώρα μας είναι στον πάτο της Ευρώπης με 7%. Δείτε εδώ την έρευνα.

Μουσική
Ζεστή ατμόσφαιρα, ωραίοι άνθρωποι, θαυμάσιες μουσικές. Αυτά ζήσαμε στο ‘Μέλι’ στην Καισαριανή όπου έγινε η παρουσίαση του νέου CD του ραδιοφωνικού παραγωγού Δημήτρη Παπασπυρόπουλου . Ο τίτλος του άλμπουμ που κυκλοφορεί αύριο 5 Δεκεμβρίου, είναι Silent Wonder. Δείτε εδώ τα τραγούδια που περιέχει.

ΕΤ1
Πρεμιέρα σήμερα για τη νέα εκπομπή της κρατικής, με τίτλο ‘Green Team’. Στην παρουσίαση είναι η Ρίκα Βαγιάννη και η θεματολογία της είναι τα οικολογικά ζητήματα και το περιβάλλον. .

GAME 24
Μέσα σε 5 μήνες λειτουργίας, οι επισκέπτες του GAME 24 έχουν παίξει πάνω από 1 εκατομμύριο 300 χιλιάδες φορές τα παιχνίδια που φιλοξενεί το πιο… παιχνιδιάρικο των sites του 24.
Τοp 5
1. Shanghai Mahjongg
2. Canadair
3. The Last Stand
4. Deluxe Pool
5. Stalingrad

ALPHA3
Αύριο Τετάρτη στις 17.45, ο Alpha θα μεταδώσει τον αγώνα Διαγόρας Ρόδου – Ολυμπιακός που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μπάλα τηλεθέαση
Παναθηναϊκός – Skoda Ξάνθη, 26%
Άρης – ΑΕΚ, 29,7%
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ, 18,8%

Όλοι Πρώτοι
Το MEGA στις ειδήσεις, ο ALPHA στο prime time, ο ΑΝΤ1 στην πρωινή ενημέρωση.

Φωτό
Η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους μέσα από ένα καταπληκτικό γκραφίτι .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Espresso  και πάλι, όχι για το κεντρικό θέμα αλλά για τη φωτό κάτω δεξιά.

Φωτό της ημέρας
Στιγμιότυπο από το Διεθνή Διαγωνισμό Bodybuilding στη Βουδαπέστη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα