Μπρέντα ή Μπράντον;

default image

Μετά το Baywatch, ο Alpha άρχιζει να προβάλλει το ‘Χτυποκάρδια στο Beverly Hills'. Το φιλμ Watchmen βγαίνει στους κινηματογράφους του χρόνου

Σινεμά

Κάτι ο θάνατος του Χιθ Λέτζερ (Τζόκερ), κάτι το ότι η προηγούμενη ταινία, το Batman Begins, ήταν πολύ καλή, το
The Dark Knight τα έσπασε τα ταμεία. Στο άνοιγμα της στους κινηματογράφους των ΗΠΑ σημείωσε εισπράξεις 155 εκατ. δολαρίων και είναι πλέον η ταινία με το πιο κερδοφόρο Σαββατοκύριακο στην ιστορία, αφήνοντας δεύτερη την ταινία Spider-Man 3 με 151 και τρίτη την Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest με 135.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για το a la Τάκης Τσουκαλάς, ‘Αντε γεια’.

ALPHA
Σήμερα Δευτέρα στις 21.00 η εξαιρετική ταινία του Τόμι Λι Τζόουνς, με τον ίδιο και τον Μπάρι Πέπερ, ‘ Οι τρεις ταφές του Μελκιάδες Εστράδα ‘.

ΑΝΤ1
Σήμερα τα μεσάνυχτα έχει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η αστυνομική σειρά Bones. Θα μεταδίδεται καθημερινά και για όλους εσάς που επιμένετε με την τηλεόραση καλοκαιριάτικα, είναι μια καλή περίπτωση. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Στο διαδίκτυο
Το TiVo σε συνεργασία με το YouTube θα προσφέρει στους συνδρομητές του τα βιντεάκια του δεύτερου. Όσοι χρησιμοποιούν το TiVo θα μπορούν να δουν όσα βίντεο του YouTube επιθυμούν από την τηλεόρασή τους, αλλά δεν θα μπορούν όμως και να τα αποθηκεύσουν. Πάντως μόνο το Μάιο, επισκέφτηκαν το YouTube 68 εκατ. μοναδικοί επισκέπτες και είδαν συνολικά 3,8 δισ. βίντεο.

90210
Μετά το Baywatch, ο Alpha άρχιζει να προβάλλει το ‘Χτυποκάρδια στο Beverly Hills 90210′. Κάθε μέρα στις 17.50. Διαβάστε εδώ τα πάντα για τα σχεδόν 300 επεισόδια που γυρίστηκαν από το 1990 ως το 2003.

Watchmen
Το πολυαναμενόμενο φιλμ Watchmen βγαίνει στους κινηματογράφους του χρόνου. Ως γνωστό πρόκειται για τη μεταφορά του ομώνυμου κόμικ του Άλαν Μουρ και θεωρείται ένα από τα καλύτερα και κλασικότερα όλων των εποχών. Δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ της ταινίας. Στη σκηνοθεσία είναι ο Ζακ Σνάιντερ του 300.

TV
Στον ALPHA φαίνεται πως καταλήγει ο Μητσικώστας, στην ΕΡΤ ο Φυντανίδης.

Ολυμπιακοί Αγώνες
Στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο δίκτυο NBC ανησυχούν ιδιαίτερα για το πως θα εξελιχθεί η δημοσιογραφική και τηλεοπτική κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, που ξεκινούν σε 18 ημέρες. Το αμερικανικό δίκτυο έχει πληρώσει 900 εκατ. δολάρια για τα δικαιώματα των Αγώνων και ο μεγαλύτερος φόβος είναι το κατά πόσο θα μπορούν να καλύψουν και εξωαγωνιστικά γεγονότα που μπορεί να προκύψουν στην πρωτεύουσα της Κίνας κατά τη διάρκεια των Αγώνων και ως γνωστό οι κινεζικές αρχές είναι πάρα πολύ αυστηρές με την ελευθερία των ΜΜΕ. Για παράδειγμα, μετά από ολονύχτιες συναντήσεις και συζητήσεις των υπευθύνων των Ολυμπιακών και του NBC, αυτό που οι δεύτεροι κατάφεραν είναι η άδεια να μεταδίδουν από την πλατεία Τιενανμέν 6 ώρες τη μέρα…

Ίντερνετ από κινητό
Μετά από έρευνα της Nielsen Mobile για τη χρήση του διαδικτύου μέσω κινητών τηλεφώνων, διαπιστώθηκε πως πλέον είναι πάρα πολλοί οι χρήστες που παντρεύουν τις δύο τεχνολογίες. Συγκεκριμένα, στις ΗΠΑ το 15,6% των Αμερικανών που είναι συνδρομητές σε κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιεί μέσω της συσκευής του το διαδίκτυο. Ακολουθούν οι Μ. Βρετανία και Ιταλία με 12,9% και 11,9% αντίστοιχα.

Φωτό της ημέρας
Από τον 95ο Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα