Παρουσίαση: Sony Ericsson K660

Παρουσίαση: Sony Ericsson K660

Το νέο K660 της Sony Ericsson συνδυάζει οριζόντια προβολή οθόνης για πλοήγηση στο Web και ειδικά πλήκτρα συντόμευσης με ένα στιλάτο design

Το νέο K660 της Sony Ericsson συνδυάζει οριζόντια προβολή οθόνης για πλοήγηση στο Web και ειδικά πλήκτρα συντόμευσης με ένα στιλάτο design και απευθύνεται στους νέους που θέλουν πρόσβαση στο διαδίκτυο από το κινητό τους. Tο Κ660 είναι ένα HSDPA (mobile broadband) κινητό με έξυπνα χαρακτηριστικά όπως φωτεινά πλήκτρα συντόμευσης που ενεργοποιούνται μόνο όταν σερφάρετε στο διαδίκτυο, ενδείξεις στην επιφάνεια εργασίας της οθόνης και «tickers» για να κάνετε τακτικά updates από τα αγαπημένα σας web sites. Όλα σχεδιασμένα έτσι ώστε να γίνει η πλοήγηση στο διαδίκτυο όσο βρίσκεστε εν κινήσει το ίδιο απλά όπως αν ήσασταν στον υπολογιστή σας.




Άμεση πλοήγηση



Το κουμπί πλοήγησης της συσκευής, λειτουργεί σαν ποντίκι όταν είστε στο Web, επιτρέποντάς σας να κινηθείτε στη σελίδα όπως ακριβώς θα κάνατε αν ήσασταν στο PC σας. Σας δείχνει που υπάρχει σημείο της σελίδας με link και πότε είναι δυνατή η εισαγωγή κειμένου. Μπορείτε να κάνετε ακόμα και zoom in για μια πιο κοντινή ματιά σε ένα κείμενο ή σε εικόνες.



Το «Pan-and-zoom» είναι ένα από τα πλήκτρα συντόμευσης για το διαδίκτυο που βρίσκεται κάτω από τον αντίχειρά σας όταν βλέπετε σελίδες στο internet σε λειτουργία οριζόντιας οθόνης. Το Κ660 υποστηρίζει λειτουργία bookmark, ένα απλό πλήκτρο που σας βοηθά να επιστρέψετε στην Home page καθώς και ένα πλήκτρο συντόμευσης για εισαγωγή διεύθυνσης, όλα για να σας βοηθήσουν να κινηθείτε γρηγορότερα μέσα στο Web.




Με τους δικούς σας όρους



Το K660 κατασκευάστηκε για να διασφαλίσει ότι δεν θα περιμένετε για τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν. Μουσική, βίντεο ή email- η τεχνολογία HSDPA σας επιτρέπει να κατεβάσετε όλα τα δεδομένα σε ταχύτητες έως και τέσσερις φορές πιο γρήγορες από το συμβατικό 3G.




Πηγαίνετε εκεί με τους Google Maps για κινητό



Χάρη στην υπηρεσία Google Maps for Mobile, το K660 σας βοηθά να μετακινηθείτε ακόμα και αν βρίσκεστε σε μια εντελώς άγνωστη πόλη. Βρείτε αμέσως τη διαδρομή που χρειάζεστε με τους διαδραστικούς χάρτες που σας επιτρέπουν να κάνετε zoom in και out, ή κάντε πανοραμική λήψη προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να προσανατολιστείτε καλύτερα. Εισάγετε την τοποθεσία στην οποία βρίσκεστε καθώς και τον προορισμό σας και πάρτε λεπτομερείς οδηγίες. Εύκολα, χωρίς παρακάμψεις.




Φωτογραφίστε και μοιραστείτε… στο λεπτό



Το K660 έχει κάμερα 2.0 megapixel, βοηθώντας σας να απαθανατίσετε τη στιγμή εύκολα. Και εφόσον το διαδίκτυο είναι στο χέρι σας, δεν θα σας πάρει παρά λίγα κλικ για να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας στο blog σας.



Το K660 θα διατεθεί σε επιλεγμένες αγορές από το πρώτο τρίμηνο του 2008 σε δύο αποχρώσεις, ασημί και μαύρο.




Demo



Δείτε το demo του νέου κινητού τηλεφώνου της Sony Ericsson στο βίντεο που ακολουθεί.









Τεχνικά χαρακτηριστικά




Δίκτυα: UMTS/HSDPA 2100 και GSM/EDGE 850/900/1800/1900


Επικοινωνία: Ανοιχτή ακρόαση, Δόνηση, Βιντεοκλήσεις


Μηνύματα: Email, MMS, Αυτόματη εισαγωγή κειμένου, Ηχογράφηση, SMS


Κάμερα: 2 megapixel, 4x digital zoom, Picture blogging, Video recording


Μουσική και ψυχαγωγία: Bluetooth stereo (A2DP), Media player, Mega Bass, Music tones, PlayNow, TrackID, Πολυφωνικά ringtones, Παιχνίδια 3D, Java, Ραδιοφωνο FM, Video streaming

Αναπαραγωγή Video


Internet: RSS feeds, Πρόσβαση NetFront Web browser, Email client, Υποστηρίζει το Instant Messaging client, Αναζήτηση στο Google, Google map mobile, 2.0” QVGA με οριζόντιο Web browsing, RSS desktop, Πλήκτρα Συντόμευσης Web


Οργάνωση: Ξυπνητήρι, Αριθμομηχανή, Ημερολόγιο, Λειτουργία πτήσης, Σημειωματάριο, Τηλεφωνικός κατάλογος, Χρονόμετρο, Εργασίες, Χρονοδιακόπτης


Συνδεσιμότητα: Τεχνολογία Bluetooth, Modem, Συγχρονισμός, USB μαζικής αποθήκευσης, Υποστήριξη USB

Αξεσουάρ: Κάρτα μνήμης Micro M2 256 MB, Stereo Headset HPM-62, Media Manager PC Software, Καλώδιο USB (DCU-60) για γρήγορη και εύκολη μεταφορά δεδομένων, Μπαταρία (BST-38), Φορτιστής (CST-70)
Μέγεθος: 104 x 47 x 15 χλστ.


Βάρος: 95 γραμμάρια


Χρόνος ομιλίας GSM: Έως 9 ώρες


Χρόνος αναμονής GSM: Έως 330 ώρες


Χρόνος ομιλίας UMTS: Έως 4 ώρες και 30 λεπτά


Χρόνος αναμονής UMTS: Έως και 330 ώρες

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα