Πρώτο Βήμα, Δεύτερο Θέμα

default image

Από το επόμενο Σάββατο και κάθε εβδομάδα η εφημερίδα Τα Νέα θα προσφέρει στους αναγνώστες της 12 φωτογραφικά άλμπουμ με τίτλο "Πλανήτης Γη".

Συναυλία

Στις 14 και 15 Δεκεμβρίου η απίθανη μπάντα από τη Γαλλία που παίζει μόνο διασκευές,
Nouvelle Vague , θα κάνει την εμφάνισή της στο Gagarin 205. 

Ραδιόφωνο
Μετά το Χρήστο Μιχαηλίδα, παρελθόν για τον Antenna Radio αποτελεί και ο Χρήστος Χωμενίδης. Τη θέση του τα Σαββατοκύριακα παίρνει η εκπομπή ‘Ο επισκέπτης του Σαββάτου/Κυριακής’, με κάθε φορά άλλο οικοδεσπότη. Η αρχή έγινε με τους Άρη Σταθάκη και Χάρη Ρώμα.

Smart
Δείτε εδώ τη λίστα με τους 50 εξυπνότερους του Χόλιγουντ σύμφωνα με το Entertainment Weekly. Στο Νο 1 ο Judd Apatow, o άνθρωπος που είναι πίσω από τις εξαιρετικές, νέου τύπου, κωμωδίες, Superbad, Knocked Up, The 40 Year Old Virgin.

Αδέσμευτος Τύπος
Γενέθλια για την εφημερίδα του Δημήτρη Ρίζου, που έκλεισε τα 13. καλή συνέχεια.

Μπάλα
Η ΑΕΚ με τη Φιορεντίνα έκανε 24,6%. Ακόμα, Μπόλτον – Άρης 16%, Άλκμααρ – Λάρισα 12%.

Σινεμά
Το 2009 αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους η συνέχεια των ταινιών Terminator, με τίτλο ‘Terminator Salvation: The Future Begins’. Ο Άρνι είναι μεγάλος πια για τέτοια έργα, άσε που δεν προλαβαίνει με τις δουλειές του κυβερνήτη της Καλιφόρνια, οπότε το στόρι θα συνεχιστεί χωρίς αυτόν. Υπάρχει η φημολογία πως τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Τζον Κόνορ θα τον πάρει ο Κρίστιαν Μπέιλ, ενώ η δράση της ταινίας τοποθετείται ακριβώς μετά το Terminator 3 και θα έχει να κάνει με τον πόλεμο των μηχανών με τους ανθρώπους. Παράλληλα να σημειώσουμε πως από τις 19 Ιανουαρίου θα προβάλλεται στις ΗΠΑ η σειρά ‘ Terminator: The Sarah Connor Chronicles ‘.

Κυριακάτικες
Πρώτο το Βήμα την περασμένη Κυριακή με 229 χιλ. φύλλα. Από κοντά το Πρώτο Θέμα με 225. Στις 184 χιλ. φύλλα η Καθημερινή που είναι η κερδισμένη της χρονιάς, στις 150 η Ελευθεροτυπία, στις 120 το Έθνος. Πεσμένος ο Ελεύθερος Τύπος με μόλις 84.

Τηλεθέαση
Το διάστημα 19 με 25 Νοεμβρίου το MEGA βρέθηκε στην κορυφή με 18,2%. Ακολούθησαν ΑΝΤ1 με 16%, πολύ κοντά ο ALPHA με 15,8%, στο 12,3% το ALTER. STAR και ΝΕΤ είχαν 10,8% και 8,4% αντίστοιχα (νούμερα από την AGB).

Τα Νέα
Από το επόμενο Σάββατο και κάθε εβδομάδα η εφημερίδα Τα Νέα θα προσφέρει στους αναγνώστες της 12 φωτογραφικά άλμπουμ με τίτλο ‘Πλανήτης Γη’. Στην επιλογή των φωτογραφιών ο Γιάννης Μπεχράκης.

TV
Στον Σκάι κατέληξε η Δώρα Γιαννακάκη που πρόσφατα αποχώρησε από τον ALPHA και ανέλαβε τη διεύθυνση επικοινωνίας του τηλεοπτικού, αλλά και των ραδιοφωνικών σταθμών του ομίλου.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος για το θαυμάσιο σκίτσο σχετικά με την Trash TV.

Το Παρόν
Συνυπογράφουμε το άρθρο στο σημερινό Music + Media της κυριακάτικης εφημερίδας Παρόν, σχετικά με την IFPI και το κυνήγι μαγισσών, όσων δηλαδή κατεβάζουν παράνομα μουσική από το διαδίκτυο. Ας φτιάξουν οι δισκογραφικές το προϊόν και τις τιμές τους και μετά να παραπονιούνται για πειρατεία.

Κυριακή
Αντρική Κυριακή η σημερινή και για το Βήμα με το Vmen και για την Kαθημερινή με το GK.

Φωτό της ημέρας
Πάλι μ’ αυτούς πέσαμε;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα