WipEout Pulse: Αδρεναλίνη στα ύψη

WipEout Pulse: Αδρεναλίνη στα ύψη

Η Sony κυκλοφόρησε πρόσφατα το WipEout Pulse το οποίο ξαναφέρνει στο PSP (PlayStation Portable) το «εικονικό» παιχνίδι δράσης και οδήγησης που αψη...

Η Sony κυκλοφόρησε πρόσφατα το WipEout Pulse το οποίο ξαναφέρνει στο PSP (PlayStation Portable) το «εικονικό» παιχνίδι δράσης και οδήγησης που αψηφά τη βαρύτητα, έπειτα από δύο χρόνια αναμονής. Το Pulse ήρθε γεμάτο καινοτομίες, νέες πίστες, φουτουριστικά οχήματα, υπερσύγχρονα όπλα και 7 εντυπωσιακά game modes, όπου οι ταχύτητες υψηλών οκτανίων και η άφθονη αδρεναλίνη συναντούν την απρόβλεπτη δράση ενάντια στους νόμους της βαρύτητας με 800 χιλιόμετρα την ώρα.



Φτιαγμένο για να ξεπεράσει ακόμη και τον πολυβραβευμένο «προκάτοχό» του, είναι έτοιμο για να χαρακτηριστεί «κλασικό» όχι μόνο λόγω των εντυπωσιακών γραφικών και του συνολικού «πακέτου» που προσφέρει, αλλά και χάρη στον προσιτό του χαρακτήρα: μια νέα ενότητα «εκπαίδευσης» εξοικειώνει τον παίκτη με τον τρόπο παιχνιδιού –από τον χειρισμό των σκαφών μέχρι τη λειτουργία των όπλων, κάνοντάς το προσιτό σε όλους τους οπαδούς της οδήγησης που αναζητούν εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά παιχνίδια οχημάτων με ρόδες!



Στη νέα έκδοση, υπάρχουν οκτώ ομάδες –ανάμεσα τους και η νέα EG-X, ενώ τα νέα όπλα προσφέρουν όλους τους πιθανούς κι απίθανους τρόπους για να εξολοθρεύσετε τους αντιπάλους. Οι πίστες περιλαμβάνουν πλέον και τη νέα λειτουργία Mag-Strip, η οποία καθηλώνει προσωρινά τα σκάφη στο έδαφος. Η συγκεκριμένη λειτουργία προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία και δυναμισμό στο σχεδιασμό των πιστών και προσθέτει εκπληκτικές συνθήκες «κούρσας» όπως οι περιστροφές, οι κάθετες πτώσεις, αλλά και οι στροφές 90 μοιρών. Ανταγωνιστείτε σε δυσθεώρητες ταχύτητες, με φόντο εκπληκτικά rendered πίστες «δύο όψεων», οι οποίες εμφανίζονται με φόντο συναρπαστικά τοπία.



Δημιουργήστε τα δικά σας multiplayer events σε Ad Hoc και Infrastructure – και βιώστε τη συνολική εμπειρία υπό τους ρυθμούς ενός πολύ δυνατού soundtrack, που υπογράφεται από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης χορευτικής μουσικής (η πλήρης λίστα των κομματιών θα ανακοινωθεί σύντομα).



Μπορείτε ακόμη να ακούτε τη μουσική της προτίμησης σας, παίζοντας τα δικά σας ΜΡ3 αρχεία απευθείας από το memory stick! Επίσης, μια μεγάλη ποικιλία επιπλέον περιεχομένου είναι διαθέσιμη για download ταυτόχρονα με το λανσάρισμα, αλλά και αμέσως μετά από αυτό. Ανάμεσα τους θα βρείτε νέες πίστες, οχήματα και κομμάτια για να προσθέσετε στο soundtrack και– αν είστε πραγματικά εντυπωσιασμένοι από τις ικανότητές σας- μπορείτε να απαθανατίσετε το σκάφος σας ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας το Photo Mode και στη συνέχεια να «ανεβάσετε» την εικόνα στο Διαδίκτυο!



Δείτε το gameplay του WipEout Pulse στο βίντεο που ακολουθεί.







Wipeout Pulse For PSPFunny bloopers are a click away

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα