Eurovision 2009. Fly Sakis

default image

Σήμερα είναι ο 2ος ημιτελικός της Eurovision και είναι η μέρα που θα δείτε τον Sakis να πετάει. Go Sakis. Και αν δεν το πάρεις και φέτος εδώ είμαστε

Depeche Mode


Εδώ βλέπετε τα νεότερα για την τουρνέ των Depeche Mode.

Google Search
Ένα νέο στοιχείο ήρθε να προστεθεί στην πιο διάσημη μηχανή αναζήτησης. Στην αγγλική έκδοση λοιπόν   google.com ) κάνοντας μια αναζήτηση, εμφανίζεται αριστερά το ‘Show options’. Πατώντας το μας δίνει τη δυνατότητα να φιλτράρουμε αυτό που ψάχνουμε και να επιλέξουμε από βίντεο, φόρουμ, ανασκόπηση, αν μας ενδιαφέρει τα αποτελέσματα να είναι πρόσφατα κ.α. Πολύ χρήσιμο αν ψάχνεις κάτι πολύ συγκεκριμένα και όχι γενικά.

Free-Press
Athens Voice
LifO
FAQ

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Δύο χρόνια λιτότητας προετοιμάζει η κυβέρνηση, λέει το Βήμα . Ας προσπαθήσουμε τώρα όλοι να θυμηθούμε ένα χρόνο που δεν μας μίλησαν για λιτότητα και σφιχτά ζωνάρια.

SPORT 24
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του e-metrics για το SPORT 24, το 89,1% των χρηστών του διαδικτύου που το επισκέπτονται, το κάνουν καθημερινά, όταν ο μέσος όρος για τα sites που συμμετείχαν στην έρευνα είναι 51,0%. Ευχαριστούμε για την αφοσίωση.

Από που

To 79,8% των χρηστών που συμμετείχαν στην e-metrics, και προέρχονται από το SPORT 24, συνδέεται κυρίως στο διαδίκτυο από το σπίτι όταν το αντίστοιχο ποσοστό για το σύνολο των συμμετεχόντων στην έρευνα είναι 69,2%. Tο ποσοστό των χρηστών που προέρχονται από το SPORT 24 και που συνδέονται στο διαδίκτυο κυρίως από τον επαγγελματικό τους χώρο είναι 20,2%.

Αγορές

Ενδιαφέρον έχει και το στοιχείο ότι οι χρήστες που προέρχονται από το SPORT 24 χρησιμοποιούν το internet ως εργαλείο e-commerce σε ποσοστό 87,4% όταν το αντίστοιχο ποσοστό για το σύνολο των χρηστών της έρευνας το αντίστοιχο ποσοστό είναι 79,3%.

Eurovision 2009
Σήμερα είναι ο 2ος ημιτελικός της Eurovision και είναι η μέρα που θα δείτε τον Sakis να πετάει. Go Sakis. Και αν δεν το πάρεις και φέτος εδώ είμαστε. Στέλνουμε του χρόνου τα Κόκκινα Χαλιά και το 2011 πάλι εσένα!

Σινεμά
Οκ βγήκε στους κινηματογράφους το Illuminati , αξίζει όμως; Βάσει του τρέιλερ μοιάζει πολύ ανώτερο από το άνευρο Da Vinci Code.
Το νέο βιβλίο του Dan Brown , The Lost Symbol, θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο.

Τέχνη
Σε εξώφυλλα CD (όχι αυτό δεν θεωρείται τέχνη).

Τηλεθέαση
Τελικά 30% έκανε ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision και 43,3% ο Λαζόπουλος με σχεδόν 2 εκατ. τηλεθεατές. Σήμερα ο Sakis δεν έχει αντίπαλο και έτσι ο 2ος ημιτελικός θα πάει πολύ καλύτερα.

Φωτό της ημέρας

Διαδηλωτές στη Μανίλα έχουν το θράσος να βάζουν τη ζωή τους πάνω από το κέρδος των ορυχείων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα