Φαΐ, φαΐ, φαΐ

default image

Μας έχει ανοίξει η όρεξη μετά από όλες αυτές τις εκπομπές μαγειρικής. Είναι πάντως λίγο προκλητικές όλες αυτές οι γκουρμεδιές τη δύσκολη περιόδο που περνά η χώρα μας

Τοπία
Από φαγητό .

MEGA
Το Food and the City μοιάζει ελπιδοφόρο. Θα πάρει και αυτό την ευκαιρία του.

Κυριακάτικες
Στις 180 χιλ. φύλλα την περασμένη εβδομάδα η Καθημερινή, 166 για το Βήμα. Μόλις 127 το Πρώτο Θέμα, 108 για την Ελευθεροτυπία, 100 για το Έθνος. Η Real news είχε 80, o Ελεύθερος Τύπος 48, ο Ριζοσπάστης 26, η Espresso 14 χιλ., ενώ Παρόν και Veto είχαν από 12 χιλ. φύλλα.

Στο ασανσέρ
Γνωστές οι φάρσες του Remi Gaillard σε ανελκυστήρες. Τώρα μας καλεί να κάνουμε και εμείς ! Ήδη έχουν ανέβει μερικά βίντεο.
Προσοχή, αν φάτε ξύλο δεν ευθύνεται ούτε ο Remi ούτε το Dailymotion.

Βήμα
Δέκα χρόνια κλείνει το ένθετο περιοδικό της κυριακάτικης έκδοσης, ΒΗΜagazino. Αυτό τον καιρό βέβαια μόνο για χαρές και γιορτές δεν είναι.

Top Chef
Μας έχει ανοίξει η όρεξη μετά από όλες αυτές τις εκπομπές μαγειρικής. Είναι πάντως λίγο προκλητικές όλες αυτές οι γκουρμεδιές τη δύσκολη περιόδο που περνά η χώρα μας. Από την άλλη όμως τι να κάνει, ‘Top Souvlaki’;
To Top Chef έχει ένδιαφέρον και η Μπουλέ είναι όπως και να το κάνεις συμπαθέστερη από τη Μανωλίδου. Μόνο πρέπει λίγο να πάψει να λυπάται τους παίχτες και να τους μιλά τόσο συγκαταβατικά. Οι κριτές εκνευριστικοί όσο πρέπει, οι παίχτες ανώτερου επιπέδου (λογικά δεν θα έχει τα ξεκατινιάσματα του Master).

Από αυτά που σας αρέσουν
Τεύχος reunion το τελευταίο του EW. Εδώ οι χομπιτούληδες.

Στις ΗΠΑ
Σύμφωνα με τη ComScore, τα σάιτ των εφημερίδων είχαν το Σεπτέμβριο 103 εκατ. μοναδικούς χρήστες. Το νούμερο αυτό είναι πάνω από το 50% των ενήλικων χρηστών του ίντερνετ στις ΗΠΑ.

Στην Ευρώπη
Σύμφωνα με έρευνα της Κομισιόν, σχεδόν οι μισοί Ευρωπαίοι δεν έχουν στο σπίτι τους σύνδεση ίντερνετ.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 4 με 10 Οκτωβρίου το MEGA σημείωσε τηλεθέαση 21,2%. Ακολούθησαν, ΑΝΤ1 με 16,1%, ALPHΑ με 12,9%, ALTER με 11,4%, STAR με 10,3%. Η ΝΕΤ είχε 5,8%, ο ΣΚΑΪ 4,4%, η ΕΤ3 3,4% και η ΕΤ1 2,5%.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Και επειδή η χλιδή δεν τελειώνει, μετά τις λεπτές γεύσεις που φάγαμε, ήρθε η ώρα για την ελληνική Ριβιέρα .

Στο σουηδικό στρατό
Φαίνεται πως κάνουν τέτοια τεστ για να δουν αν σου κόβει, αν έχεις την ομαδικότητα που απαιτείται για να γίνεις αξιωματικός. Στο Twitter από την Παρασκευή γίνεται πανικός. Άλλος για Σουηδία;

Τί κάνεις;
Αν σου τύχει καμιά τέτοια ;

Treasure Link
Ένα από τα πιο περίεργα σάιτ που έχουμε δει. Κάντε μια βόλτα μέχρι κάτω και μετά απλά ξεχάστε το.

Φωτό της ημέρας
Κι όμως δεν τρώγονται. Το στιγμιότυπο είναι από Διεθνές Φεστιβάλ Σπάνιων Πετρών στην Κίνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα