Ναύπλιο: Δύο συλλήψεις για ληστεία και εμπόριο ναρκωτικών

default image

Δύο αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ασφάλειας Ναυπλίου, κατηγορούμενοι για ληστεία, οπλοκατοχή και εμπόριο ναρκωτικών

Δύο αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, έκλεψαν μέσα από αυτοκίνητο μια τραπεζική κάρτα ανάληψης, πάνω στην οποία αναγραφόταν ο κωδικός ΡΙΝ και από το ΑΤΜ της τράπεζας έκαναν ανάληψη χρηματικού ποσού 2.100 ευρώ.

Οι αλλοδαποί εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ασφάλειας Ναυπλίου, συνελήφθησαν και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους, βρέθηκε να κατέχουν με σκοπό την εμπορία δύο χάρτινες συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 5 γραμμαρίων, δύο νάιλον σακουλάκια με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 3,9 γραμμαρίων, ένα πιστόλι διαμετρήματος 7,65 με γεμιστήρα και 3 φυσίγγια του ιδίου διαμετρήματος, ένα μαχαίρι κυνηγετικό με θήκη και λάμα 15 εκατοστών. Βρέθηκαν επίσης τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 530 €.

Τα ευρήματα κατασχέθηκαν, ως προερχόμενα από την εμπορία των ναρκωτικών. Προανάκριση διενεργεί η ασφάλεια Ναυπλίου.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στο εισαγγελέα Ναυπλίου, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορία για κλοπή από κοινού και στον ένα εξ’ αυτών απαγγέλθηκαν και οι κατηγορίες για εμπορία ναρκωτικών, παράνομη κατοχή όπλου και πυρομαχικών. Την Δευτέρα οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στον ανακριτή.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα