Κούλογλου και μεταλλαγμένα στην ΕΤ1

default image

Δηλαδή μια θεματική βραδιά από τις εξαιρετικές που προβάλλει κάθε εβδομάδα η δημόσια τηλεόραση Όχι για να μη νομίζετε ότι ...δεν υπάρχει άλλη TV

ΑΝΤ1
Από αυτό το Σάββατο στις 16.50 και κάθε εβδομάδα, ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει τη νέα σειρά ‘ Miss Match‘. Πρόκειται για ρομαντική κομεντί και πρωταγωνιστεί η Αλίσια Σίλβερστοουν. Απορίας άξιο πως ο ΑΝΤ1 έφερε ξένη σειρά. Εύγε.

ΕΤ1
Στη σημερινή ‘ Θεματική Βραδιά‘ ο Στέλιος Κούλογλου θα εστιάσει στο βιβλίο Βιολογίας της Γ’ Γυμνασίου σχετικά με τα μεταλλαγμένα. Για ακόμα μια φορά μπράβο στον δημοσιογράφο αλλά και μπράβο στο κρατικό κανάλι που φιλοξενεί τις πολύ συχνά διαφοροποιημένες απόψεις του.

Σκάι
Το Σάββατο στις 12.00, ο Δημοσθένης Καρμοίρης φιλοξενεί στην εκπομπή του, ‘Γκολ χωρίς Σύνορα’, τον κορυφαίο Αυστριακό ποδοσφαιριστή, Αντρέα Ίβανσιτς.

Στην Ευρώπη
Διαβάστε εδώ την πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα της Eurostat για τη σχέση των Ελλήνων με το χρήμα και την τηλεφωνία.

Google
Ισραηλινός μπλόγκερ κατηγορούσε μέσα από το ιστολόγιο του τρεις πολιτικούς της χώρας του για απάτες και εγκλήματα. Δικαστήριο του Ισραήλ ζήτησε από τη Google την IP του, καθώς ο εν λόγω μπλόγκερ το διατηρούσε στη δικιά της πλατφόρμα και αυτή αρχικά αρνήθηκε. Μετά από πιέσεις και από κατηγορίες για εγκληματική συμπεριφορά, η Google ενέδωσε και παρέδωσε τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της στις αρχές. Ακολούθως, μέσω του πάροχου βρέθηκε ο κύριος ο οποίος τώρα θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.

Μπάλα
MEGA 21.00, ΑΕΚ – Φιορεντίνα
SuperSport1 21.00, Πανιώνιος – Γαλατάσαραϊ
ΝΕΤ 21.45, Άλκμααρ – Λάρισα
ΑΝΤ1 22.00, Μπόλτον – Άρης

Μπάσκετ
Σκάι 20.15, Ούλκερ – Παναθηναϊκός
SuperSport3 20.45, Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Αγριεύουν τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ, κατά την Αυριανή. Εδώ μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη του Γ. Παπανδρέου στο Real FM.

TV
Η Μάρα Ζαχαρέα δίνει συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου, η Όλγα Τρέμη θα δώσει στη Σεμίνα Διγενή. Που ‘σαι Όπρα να τις δεις…

Στα Άκρα
Χριστούγεννα έρχονται, ώρα για John Taramas. Μία από τις πολλές φορές που θα τον δούμε και φέτος είναι στην εκπομπή της Βίκυς Φλέσσα.

LIFO
Δύο χρόνια κλείνει η αγαπημένη Αθηναϊκή free press και το γιορτάζει με ένα τεύχος 112 σελίδων. Πολλές ευχές από εμάς και καλή συνέχεια.

Nova
Σήμερα στις 22.00  θα μεταδοθεί από το Filmnet1, για 2η συνεχή χρονιά, η απονομή των ‘Scream Awards’. Πρόκειται για βραβεία τύπου ‘Καλύτερη Κραυγή’, ‘Πιο Τρομακτική Σκηνή’, ‘Καλύτερος Σούπερ Ήρωας’. Μερικές από τις ταινίες που διεκδικούν φέτος τα βραβεία είναι οι Spider-Man 3, Οι πειρατές της Καραϊβικής: Στο τέλος του κόσμου, Τα παιδιά των ανθρώπων, Ο λαβύρινθος του Πάνα, Σε βλέπω 3 και το Grindhouse.

Στο Νησί
Τα βρετανικά δίκτυα ITV, BBC Worldwide και Channel 4 ήρθαν σε συμφωνία να δώσουν στο κοινό μια νέα υπηρεσία on-demand με 10.000 ώρες τηλεοπτικό πρόγραμμα. Η διανομή των προγραμμάτων θα γίνεται φυσικά στο διαδίκτυο και θα ξεκινήσει μέσα στο 2008. Η συνεργασία έχει το κωδικό όνομα ‘Kangaroo’.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
Ο έρωτα στα χρόνια της χολέρας – Το βιβλίο του Μάρκες στο πανί, με τον Χαβιέ Μπαρτέμ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Το όνειρο της Κασσάνδρας – Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν με τους Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Κόλιν Φάρελ.
Shoot ‘em up – Καταιγιστική περιπέτεια με τους Κλάιβ Όουεν, Μόνικα Μπελούτσι, Πολ Τζιαμάτι.
Το βιολί – Πολυβραβευμένη σινεφίλ από το Μεξικό.
1000 μίλια έρωτας – Γερμανική ταινία για τη ζωή της Ούσι Ομπερμάγιερ με τη Ναταλία Άβελον.
Hitman – Η μεταφορά του ομώνυμου video game που φάγαμε τα νιάτα μας.
Good luck Chuck – Κομεντί με την Τζέσικα Άλμπα.

Λογοτεχνία
Διαβάσαμε γι’ αυτό στο Έθνος. Πρόκειται για ένα άρθρο στην εφημερίδα Independent σχετικά με το παρασκήνιο κάποιων λογοτεχνικών αριστουργημάτων. Δείτε εδώ.

Φωτό της ημέρας
Ιδού η ακριβότερη και μεγαλύτερη τρούφα στον κόσμο. Ζυγίζει 1,5 κιλό και στη δημοπρασία αναμένεται να πιάσει 206 χιλ. δολάρια. Ω ναι, 140 χιλ. ευρώ για ένα μύκητα, σε αυτόν τον κόσμο ζούμε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα