Ευτυχώς υπάρχει ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης

default image

Λοιπόν έχουμε το δορυφόρο αύριο. Πες γλιτώνουμε από αυτό. Το Σάββατο έχουμε τους Anonymous. Πες δεν μας πετυχαίνουν κι αυτοί. Θα υπάρχει πάντα η κυβέρνηση, οπότε…

Από τις 24 Σεπτεμβρίου και κάθε σαββατοκύριακο στις 11.40, θα προβάλλεται από το STAR ο νέος κύκλος της απόλυτης σειράς, Μπομπ Σφουγγαράκης.

Υπάρχουν και καλά νέα
Από τις 24 Σεπτεμβρίου και κάθε σαββατοκύριακο στις 11.40, θα προβάλλεται από το STAR ο νέος κύκλος της απόλυτης σειράς, Μπομπ Σφουγγαράκης.

MEGA
Το Νοέμβριο τελικά θα ξεκινήσει το Junior MasterChef. Με τους ίδιους κριτές, με διαφορετική όμως παρουσιάστρια, την Μαρία Μπεκατώρου. Σίγουρα έχει πιο πολύ πλάκα από την προηγούμενη παρουσιάστρια του μαγειρικού σόου. Ελπίζουμε δε πως τα παιδάκια που θα πάρουν μέρος δεν θα κανιβαλιστούν για χάρη της τηλεθέασης (αν δω παιδάκι να κλαίει γιατί δεν του πέτυχε η σάλτσα θα πάω στο Mega και θα κάνω φασαρία).

Free-press
Athens Voice
LifO

Tumblr of the Day
Πόσο αξίζει η Apple;

Ο Καιρός
Η αγαπημένη μας μετεωρολόγος, Χριστίνα Σούζη, στο Δελτίο Καιρού.

17
Για 17η χρονιά η Αγγελική Νικολούλη και το Φως στο Τούνελ στην TV. Aπό την Παρασκευή το βράδυ στο Alter. 17 χρόνια δεν έχω δει ούτε 17” οπότε δεν έχω άποψη.

Tweet: Add to Favorites
Σωθήκαμε.
Μπόνους: Οι υποχρεώσεις ενός σελεμπριτά στο Twitter.

Χμ
Λοιπόν έχουμε το δορυφόρο αύριο. Πες γλιτώνουμε από αυτό. Το Σάββατο έχουμε τους Anonymous. Πες δεν μας πετυχαίνουν κι αυτοί.
Θα υπάρχει πάντα η κυβέρνηση, οπότε…

Σινεμά
The Grey.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Εστία και τα μηνύματα από το παρελθόν.

Treasure Link
Καταπληκτικές δημιουργίες.

Φωτό της ημέρας
Όλα γίνονται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα