Με Σάκη στη Γιουροβίζιον (και χωρίς συνδρομή)

default image

Friends

Πολλοί χάρηκαν όταν άκουσαν την είδηση που διέρρευσε στο διαδίκτυο στις αρχές του μήνα, ότι δηλαδή η σειρά Friends πρόκειται να μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Μετά την επιτυχία του Sex and the City, μοιάζει άλλωστε με μια πολύ λογική κίνηση. Αμ δε όμως. Τελικά πρόκειται για ανυπόστατες φήμες καθώς ούτε οι παραγωγοί της Warner Bros έχουν κάτι τέτοιο στα πλάνα τους, ούτε οι πρωταγωνιστές της πολύ επιτυχημένης σειράς το σκέφτονται.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Καθημερινή για την κλειστή Δήλο.

Κόμικς
Το 9 της Ελευθεροτυπίας σε συνεργασία με την ΑΚΤΟ διοργανώνει για 8η φορά τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κόμικς. Τα βραβεία είναι αξιόλογα και όσοι θέλετε να πάτε μέρος έχετε μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Μηχανές Αναζήτησης
Ιδού το τοπ-5 των μηχανών αναζήτησης ανά τον κόσμο όσο αφορά τις επισκέψεις το μήνα Ιούνιο:
Google – 90,61%
Yahoo! – 2,85%
Live Search – 2,35%
AOL – 1,54%
Orange – 1,35%.
Οι υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης που υπάρχουν στο ίντερνετ έχει η κάθε μία ξεχωριστά μερίδιο κάτω του 1%.

Blog
Η γηραιότερη μπλόγκερ όπως αποκαλούσαν την Αυστραλέζα Όλιβ Ράιλι απεβίωσε σε ηλικία 108 ετών. Εδώ μπορείτε να δείτε το μπλογκ της στο οποίο από το Φεβρουάριο του 2007 μέχρι και πριν τρεις μέρες είχε ανεβάσει συνολικά 72 ποστ.

Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ
Βραζιλία – Ελλάδα, σήμερα Τετάρτη στις 22.00, στη ΝΕΤ.
Το προηγούμενο παιχνίδι της Ελλάδας, με το Λίβανο, έπιασε 21,3% τηλεθέαση και το παρακολούθησαν περίπου 550 χιλ. άνθρωποι.

MEGA
Μια από τις νέες σειρές του Mega που θα δούμε από το φθινόπωρο, ονομάζεται Λ.Α.P.D (Λεκανοπέδιο Αττικής Police Department) και πρόκειται για αστυνομική κωμωδία. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Κρατερός Κατσούλης και Γιώργος Χρυσοστόμου. Από τον τίτλο πάντως μοιάζει υποσχόμενο.

Facebook
Αν θέλετε να δείτε το νέο template του Facebook, λίγο πριν βγει επίσημα και για όλους τους χρήστες του, τότε κάντε login από εδώ. Ένα από τα βασικά νέα χαρακτηριστικά είναι ότι πλέον υπάρχουν tabs και το μακρινάρι που βλέπατε μέχρι τώρα θα συμμαζευτεί κάπως.

Σάκης 2
Επειδή όλα τα προβλήματά μας λυμένα τα έχουμε σαν έθνος, έμεινε ελεύθερος χώρος και ασχοληθήκαμε με το φλέγον ζήτημα ποιον θα στείλουμε στη Γιουροβίζιον του χρόνου στη Μόσχα. Η απόφαση ήταν εύκολη για την ΕΡΤ. Το Σάκη Ρουβά. Πάλι.
Έλεος!

Φωτό της ημέρας
Δροσιές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα