Μας πήρε ο ύπνος Ελλάδα

default image

Καληνύχτα Ελλάδα. Και καλό ξημέρωμα. Λάθος επιλογή καλεσμένου, κουραστική και άνευρη η ροή του “διαφορετικού” talk show

Desperate Housewives

Η 5η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και με ένα διπλό επεισόδιο (111 επεισόδια συνολικά) στις 17 του μήνα θα ρίξει αυλαία. Όχι για πολύ βέβαια αφού θα ακολουθήσει και 6η, μέσα στο 2009.

Καρτούνς
Μηνύματα κρυμμένα σε κινούμενα σχέδια. Θεός φυλάξει. Δείτε εδώ μια λίστα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Έθνος για το ξέσπασμα του Στεφανόπουλου.

Το παντελόνι
Είσαι geek; Φτιάξτο μόνο σου.

Facebook
Σύμφωνα με στατιστικά, όλοι εσείς που μας διαβάζετε αυτή τη στιγμή, είστε στο Facebook (τουλάχιστον σχεδόν όλοι). Ρίξτε

λοιπόν μια ματιά και γίνεται φαν της σελίδας του SPORT 24.



ΑΝΤ1
Καληνύχτα Ελλάδα . Και καλό ξημέρωμα. Λάθος επιλογή καλεσμένου, κουραστική και άνευρη η ροή του “διαφορετικού” talk show. Δυστυχώς δεν προσφέρει τίποτα καινούργιο.

Κάννες
Το 62ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών θα διαρκέσει από τις 13 ως τις 24 Μαΐου. Δείτε εδώ το πρόγραμμα και εδώ την επίσημη σελίδα του Dailymotion.

NY Times
Οι New York Times σε συνεργασία με την Adobe, λανσάρουν τη νέα μορφή ηλεκτρονικής εφημερίδας, Times Reader 2.0 . Το κακό είναι ότι χρεώνεται 3,45 δολάρια την εβδομάδα.

ALPHA
Ακόμα μια ιατρική δραματική σειρά έχετε να προστεθεί στο τηλεοπτικό μας τοπίο. Από τις 16 Μαΐου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 18.00, ο Alpha θα προβάλλει την αμερικανική σειρά, Strong Medicine , που στις ΗΠΑ κράτησε από το 2000 ως το 2006 (6 σεζόν-132 επεισόδια).

Μουσική
Η 9η συλλογή του αγαπημένου ραδιοφωνικού παραγωγού Δημήτρη Παπασπυρόπουλου, Turning Point , έχει κυκλοφορήσει και όπως και οι προηγούμενες είναι εξαιρετική. Ξεχωρίσαμε τα τραγούδια των Lunatic Soul, Anne Clark, Bomb the Bass.

Πας
Διαβάστε για την άνοδο του ΠΑΣ Γιάννινα και δείτε την απίθανη φωτό.

Ένα μίνι αφιέρωμα για τον Ευγένιο Σπαθάρη .

Φωτό της ημέρας
Το στιγμιότυπο είναι από τη συμβολική διαμαρτυρία κατά της βίας στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Τους τελευταίους 28 μήνες έχουν χάσει τη ζωή τους 17.000 άνθρωποι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα