Το όχι και τόσο νέο πρόγραμμα του MEGA

default image

Το μόνο διαφορετικό που βλέπουμε φέτος στο πρόγραμμα του MEGA είναι η σειρά Boondocks. Δυστυχώς θα προβάλλεται 1,5 ώρα μετά τα μεσάνυχτα

Στο πρόγραμμα του Οκτωβρίου βλέπουμε πολλές επαναλήψεις, την Patty, τις σειρές της μαμάς (Έρωτας και Τιμωρία, Τα Μυστικά της Εδέμ, Η Ζωή της Άλλης), αλλά και τις ενδιαφέρουσες εκπομπές και ντοκιμαντέρ Πρωταγωνιστές, Εμπόλεμη Ζώνη. Ακόμα, Πρωινό Μου, Έρευνα, Όλα για την Υγεία μου

MEGA
Στο πρόγραμμα του Οκτωβρίου βλέπουμε πολλές επαναλήψεις, την Patty, τις σειρές της μαμάς (Έρωτας και Τιμωρία, Τα Μυστικά της Εδέμ, Η Ζωή της Άλλης), αλλά και τις ενδιαφέρουσες εκπομπές και ντοκιμαντέρ Πρωταγωνιστές, Εμπόλεμη Ζώνη. Ακόμα, Πρωινό Μου, Έρευνα, Όλα για την Υγεία μου. Το μόνο διαφορετικό που βλέπουμε φέτος είναι η σειρά Boondocks η οποία δυστυχώς θα προβάλλεται 1,5 ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Πρόκειται για αμερικανική σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες και εδώ μπορείτε να ρίξετε μια ματιά.

Τραγουδάκι
The Finger of Blame .

Ήρθε, είδε και έγραψε
Πως είναι να είσαι Έλληνας .

ΣΚΑΪ
Στις 3 Οκτωβρίου ξεκινούν και οι Νέοι Φάκελοι.

ANT1
Και τώρα καθίστε γιατί το πράγμα σοβαρεύει. Ο Εζέλ μας αφήνει την Παρασκευή και στη θέση του από Δευτέρα θα προβάλλεται η σειρά Πειρασμός. Και βέβαια είναι τουρκική, τι ερώτηση είναι αυτή.

Παραστάσεις
Προτείνουμε τους Kung Fu Shaolin Masters και τη θεατρική παράσταση, Το Μεγάλο Έργο .

Κόμικς
Εδώ το 2ο μέρος της κριτικής των νέων τευχών του New 52 της DC. Σήμερα κυκλοφορούν τα επόμενα 13 πρώτα τεύχη και την άλλη Τετάρτη τα τελευταία.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Χημικά υπάρχουν .

Τσάκας
Και Twitter .

Πρίγκηπας
Και Κουρκούτι .

Tweet: Add to Favorites
Και μέσα σε όλα έγινε κι αυτό .

Tumblr of the Day
Πατέντες .

Treasure Link
You ‘Re Going To Die In There .
Έχει να κάνει με τη νέα σειρά του FX, American Horror Story .

Φωτό της ημέρας
Κάπως έτσι δεν είμαστε όλοι; Σκεφτικοί, προβληματισμένοι, γεμάτοι ανασφάλεια και αβεβαιότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα