Επί πληρωμή οι New York Times

Επί πληρωμή οι New York Times

Συνδρομή θα πρέπει να πληρώνουν από τις 28 Μαρτίου οι αναγνώστες της ιστοσελίδας των New York Times. Ελεύθερο το κεντρικό άρθρο και 20 θέματα το μήνα. Τι θα ισχύει για τις ιστοσελίδες κοινωνική δικτύωσης και το iPad

Ο κύβος ερρίφθη, συνδρομητικό  θα είναι από τις 28 Μαρτίου η ιστοσελίδα της εφημερίδας New York Times ενώ μόλις 20 άρθρα το μήνα θα μπορούν να διαβάζουν χωρίς χρέωση οι αναγνώστες της.

Όπως έγινε γνωστό δωρεάν θα είναι επίσης η πρόσβαση στα κείμενα τα οποία ο αναγνώστης θα βρίσκει μέσω αναζήτησης στο Google ή από link που έχει μοιραστεί σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook ή το Twitter, ακόμα και αν έχει ξεπεραστεί το όριο των 20 άρθρων.

Παράλληλα τα κεντρικά θέματα κάθε ενότητας θα είναι δωρεάν, όπως και η πρόσβαση στα μπλογκ και τις μικρές αγγελίες.

Σε περίπτωση που ξεπεράσει ο αναγνώστης το όριο των 20 άρθρων για να συνεχίσει την περιήγησή του στην σελίδα θα μπορεί να επιλέξει τριών διαφορετικών πακέτων χρέωσης, με τιμές 15, 20 και 35 δολάρια τον μήνα.

Το φθηνό πακέτο θα αφορά στην πλήρη πρόσβαση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας από υπολογιστή και smartphone. Με το μεσαίο ο χρήστης θα μπορεί να χρησιμοποιεί την εφαρμογή σε υπολογιστή και στην ταμπλέτα της Apple, iPad, ενώ με την ακριβή συνδρομή θα μπορεί να συνδυάζει όλα τα παραπάνω.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα