SimCity Societies

SimCity Societies

Η Electronic Arts ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του SimCity Societies, τη νεότερη έκδοση της δημοφιλούς σειράς, SimCity, στα καταστήματα της Ε...

Η Electronic Arts ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του SimCity Societies, τη νεότερη έκδοση της δημοφιλούς σειράς, SimCity, στα καταστήματα της Ευρώπης.Στο SimCity Societies, οι παίκτες δεν δημιουργούν απλώς την πόλη που επιθυμούν, αλλά έχουν επίσης τη δυνατότητα να διαμορφώσουν την κουλτούρα, τις κοινωνικές τάσεις και το περιβάλλον αυτής. Μπορούν να χτίσουν αρτιστικές πόλεις, αυταρχικές κοινωνίες ή πνευματικές κοινότητες. Με αυτό το προσιτό, πρωτοποριακό και εύχρηστο city-builder, οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν την πόλη των ονείρων τους, ή των εφιαλτών τους.



Με περισσότερα από 500 κτήρια και διακοσμητικά αντικείμενα να τοποθετηθούν, οι δυνατότητες του παιχνιδιού είναι σχεδόν απεριόριστες. Ένα επαναστατικό σετ χαρακτηριστικών γνωρισμάτων επιτρέπει στους παίχτες να συνδυάζουν εύκολα κτήρια που παράγουν ή στηρίζονται επάνω σε μια ιδιαίτερη κοινωνική αξία – ένα ιδιαίτερο είδος πόρων. Το πώς οι παίκτες αναμιγνύουν και ταιριάζουν αυτούς τους πόρους – παραγωγικότητα, ευημερία, εξουσία, γνώση, πνευματικότητα, ή δημιουργικότητα καθορίζει την κοινωνική συμπεριφορά της πόλης τους.



Θέλετε η πόλη να είναι χαρούμενη και δημιουργική, πνευματική και πεπειραμένη ή αυταρχική και συντηριτική; Η μοίρα της είναι στα χέρια σας! Από φουτουριστικές μετροπόλεις σε Οργουελικές πολιτείες και φανταστικές στοιχιωμένες πόλεις– η επιλογή είναι θέμα του ίδιου του δημιουργού της.



Δείτε το trailer του νέας έκδοσης του SimCity








Το SimCity Societies θα είναι επίσης διαθέσιμο για κινητά τηλέφωνα πολύ σύντομα. Όπως και το παιχνίδι για PC, η έκδοση για κινητά επιτρέπει στους παίκτες όχι μόνο να κατασκευάζουν τις πόλεις που επιθυμούν, αλλά επίσης να δημιουργούν μοναδικές κουλτούρες και κοινωνικές τάσεις. Το SimCity Societies για κινητά καλωσορίζει τους νέους παίκτες στην σειρά του SimCity με το απλό και εύχρηστο gameplay ιδανικά φτιαγμένο για κινητά τηλέφωνα.



Δείτε το trailer του SimCity Societies Mobile








Η σειρά SimCity είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές παιχνιδιών για PC, έχοντας πουλήσει περισσότερα από 18 εκατομμύρια παιχνίδια παγκοσμίως μέχρι σήμερα από την ημέρα που κυκλοφόρησε το πρώτο SimCity το 1989. Επίσης, νεότεροι τίτλοι της σειράς περιλαμβάνουν το SimCity 2000, SimCity 3000 και SimCity 4 (2003).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα