Γιατί δεν πουλάνε τα αντρικά περιοδικά;

default image

iPhone
Η Apple ανακοίνωσε πως την Κυριακή πωλήθηκε το εκατομμυριοστό νέο iPhone 3G. Να θυμίσουμε πως το νέο τηλέφωνο βγήκε στα καταστήματα στις ΗΠΑ την Παρασκευή. Ο Στιβ Τζομπς είπε πως το προηγούμενο μοντέλο έκανε 74 μέρες για να πουλήσει 1 εκατ. συσκευές! Επίσης ανακοινώθηκε πως η Apple έχει στόχο να πουλήσει 10 εκατ. νέα iPhone μέχρι το τέλος του 2008.

Οι ισχυροί των μίντια
Δείτε εδώ το τοπ-100 του χώρου των Media, σύμφωνα με την έγκυρη Guardian, η οποία δίνει στη δημοσιότητα αυτή τη λίστα για 8η χρονιά. Στην κορυφή είναι ασφαλώς οι τύποι της Google (τα Media* είναι στο 101).

Max Payne
Αν έχετε παίξει το απίθανο video game, Max Payne, στο PC τότε είναι σίγουρο πως πως θα χαρείτε να μάθετε πως έγινε κινηματογραφική ταινία με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Δείτε εδώ το τρέιλερ. Βγαίνει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ, τον Οκτώβριο.

ΚΛΙΚ
Το δεύτερο τεύχος του online πλέον ‘Κλικ’ είναι στον αέρα. Διαβάστέ το εδώ.

Miss Universe 2008
Τα Καλλιστεία είναι ένας διαγωνισμός ομορφιάς που παίρνουν μέρος 200 χώρες και πάντα κερδίζει η Βενεζουέλα. Η Dayana Mendoza είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Σειρές
Επανερχόμαστε σε αυτά που λέγαμε χθες για το Lost. Η Καθημερινή σήμερα αναφέρει πως η έγκριτη εφημερίδα TV Week απευθύνθηκε σε δεκάδες τηλεκριτικούς σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ, οι οποίοι και ψήφισαν τα καλύτερα και χειρότερα σίριαλ της σεζόν που τελείωσε. Δείτε τη λίστα εδώ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Espresso για τη μιντιακή είδηση πάνω αριστερά. Θα μπορούσαν πάντως στο Alter να κράταγαν τη Μπουλέ και να έδιωχναν τον Παπαδάκη…

Περιοδικά
Το μήνα Ιούνιο το περιοδικό Cosmopolitan ήταν το πρώτο σε πωλήσεις με 71 χιλ. τεμάχια. Ακολούθησαν, Mirror με 69, Lucky με 66, Elle με 56, Σούπερ Κατερίνα με 54, Pink Woman και Sporty με 50. Είναι τρομερό πάντως. Στα επτά πρώτα σε πωλήσεις περιοδικά βλέπουμε μόνο γυναικεία (για μεγάλες και μικρές κυρίες) και μόνο ένα που απευθύνεται σε άντρες και μάλιστα μικρής ηλικίας. Που είναι όλα τα ισχυρά αντρικά και λάιφ στάιλ περιοδικά;

X-factor
Σας έλειψε; Ο Νίκος Μουρατίδης επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο μουσικό τάλεντ σόου του ΑΝΤ1, ‘X-factor’. Τι θα κάνει; Θα είναι στην κριτική επιτροπή φυσικά… Όσο για το Σάκη Ρουβά, αυτός θα είναι πιθανότατα στην παρουσίαση.

Super League
Δείτε εδώ τι έβγαλε η κ λ η ρ ω τ ί δ α.

Φωτό της ημέρας
Αύριο Τετάρτη, ο εικονιζόμενος Τζόνι Ρότεν (ναι ζει ακόμα), παρέα με τους Sex Pistols, εμφανίζεται στο Στάδιο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο του Fly Beyond Festival.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα