Και οι μουστακαλήδες θέλουνε λεφτά

default image

Μόνο οι ...κουκλάρες θα τα παίρνουνε; Τρεις ώρες την ημέρα βλέπουμε τηλεόραση. Καλά τα θέλει, άντε να μη πούμε ποιος και επέμβει το ΕΣΡ

ΑΝΤ1
Πως γίνεται και πάντα τα χρήματα πηγαίνουν στις ωραίες; Στο χθεσινοβραδινό Super Deal μία καλοβαλμένη νεαρή κέρδισε 260 χιλ. ευρώ. Θα θυμόσαστε την κουκλάρα που είχε κερδίσει την προηγούμενη φορά 250 χιλ. Έχετε δει ευτραφή μουστακαλή να κερδίζει αντίστοιχα ποσά;

Τηλεθέαση

Την εβδομάδα 12 με 18 Νοεμβρίου, το MEGA ήταν και πάλι στην κορυφή με ανεβασμένα μάλιστα νούμερα (18,4%). Ακολούθησαν, ΑΝΤ1 με 16,4%, ALPHA με 14,9%, ALTER μ3 11,7%, STAR με 10,1%, ΝΕΤ με 8,4%. Ο ΣΚΑΪ (3,5%)  και πάλι απάνω από την ΕΤ1 (3,4%).

Λέμε να δούμε

Τσίου. Τα μεσάνυχτα της Τρίτης από την ΕΤ1. Μπράβο στην κρατική που επιλέγει να μεταδώσει την συγκεκριμένη καλτ ελληνική ταινία του Μάκη Παπαδημητράτου. Παίζει και ο Ερρίκος Λίτσης. Δείτε εδώ το τρέιλερ.

Τι βλέπουν στις ΗΠΑ;

Το τοπ-10 των πωλήσεων DVD έχει ως εξής:
1. Shrek the Third
2. Ratatouille
3. Ocean’s Thirteen
4. Chuck and Larry
5. Spider-Man 3
6. Meet the Robinsons
7. Transformers
8. The Shrek Trilogy
9. Amazing Grace
10. Gilmore Girls: Season 7

Κυριακάτικες

Την περασμένη Κυριακή το Πρώτο Θέμα πούλησε 247 χιλ. φύλλα και βρέθηκε στην πρώτη θέση. Το Βήμα είχε 201, η Καθημερινή 181, η Ελευθεροτυπία 152. Στις 112 χιλ. το Έθνος, μόλις 75 ο Ελεύθερος Τύπος.

NOVA
Τα The Holiday, Click, Superman Returns και τα καταπληκτικά Perfume:The Story of a Murder, Children of Men, The Wind that Shakes the Barley, είναι μερικά από τα φιλμ που θα προβάλλει η Nova σε πρώτη προβολή τον Δεκέμβριο.

TV
Σύμφωνα με μια έρευνα που διαβάσαμε στην Ημερησία, το 38% των Ελλήνων βλέπει τηλεόραση περισσότερο από 3 ώρες την ημέρα. Το ποσοστό είναι πολύ μεγάλο αν αναλογιστούμε πως στην Ελβετία είναι μόλις 9,8%, στη Σουηδία 11,6%, στη Νορβηγία 11,9%, στη Φινλανδία 13,8%. Χώρες δηλαδή με πολύ χειρότερο κλίμα από μας, που τους αναγκάζει να μένουν στο σπίτι, βλέπουν λιγότερη τηλεόραση από την Ελλάδα του ήλιου και της θάλασσας. Κάτι δεν κάνουμε σωστά…

Metro
Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει η εποχιακή έκδοση της free-press, Metro με ύλη για τις χειμερινές και χριστουγεννιάτικες εκδρομές.

ΕΤ1
Αύριο Δευτέρα η ΕΤ1 θα μεταδώσει την απονομή των Κρατικών Βραβείων Ποιότητας του 48ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Βήμα για τα 15(!) δισ. ευρώ το χρόνο που μας στοιχίζει η γραφειοκρατία.

Φωτό της ημέρας
Η ατάκα ‘μονό στην Ελλάδα γίνονται αυτά’ δεν ισχύει πάντα. Είναι η 4η φορά φέτος που καίγεται το Μαλιμπού στις ΗΠΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα