Medal of Honor Airborne

Medal of Honor Airborne

Σαν μέλος της 82ης αερομεταφερόμενης μονάδας το πρώτο βήμα είναι και το πιο κρίσιμο.

Σαν μέλος της 82ης αερομεταφερόμενης μονάδας το πρώτο βήμα είναι και το πιο κρίσιμο.Ετοιμαστείτε να πέσετε από τον ουρανό! Η Electronic Arts ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το Medal of Honor Airborne για το Playstation3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 7 Δεκεμβρίου.



Τώρα οι παίκτες του Playstation3 θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στις μεγαλύτερες μάχες του Β΄ ΠΠ και να γίνουν οι ήρωες που θα καταστείλουν τις Δυνάμεις του Άξονα σε όλη την Ευρώπη.



Χρησιμοποιώντας μια καινοτόμα προσέγγιση στα first-person shooter παιχνίδια, κάθε πίστα ξεκινά με τον ήρωα να πέφτει στη μάχη από ένα αεροπλάνο C-47 και να επιλέγει από πιο σημείο θα ξεκινήσει τη μάχη. Το πρώτο βήμα είναι το πιο κρίσιμο και το σημείο από όπου θα ξεκινήσετε μπορεί να καθορίσει την εξέλιξη της μάχης.



Σε συνδυασμό με το μοναδικό σχεδιασμό, το Medal of Honor Airborne προσφέρει μια μοναδική εμπειρία του Β΄ ΠΠ και που συνοδεύεται από τη μουσική του βραβευμένου συνθέτη Michael Giacchino. Συνθέτης πολλών μεγάλων τηλεοπτικών και θεατρικών επιτυχιών όπως τα “Lost”, “Alias,” M:i:III (2007), The Incredibles (2004) και πιο πρόσφατα το Ratatouille (2007). ΄



Οντας ο δημιουργός της μουσικής της σειράς του δημοφιλούς παιχνιδιού, βοήθησε ώστε μέσω της μουσικής οι παίχτες να αισθάνονται τη συγκίνηση του παιχνιδιού. Το αστείρευτο ταλέντο του Giacchino και η μουσική του ευαισθησία, ενώθηκαν και πάλι ώστε να φέρουν σε μια άλλη διάσταση την εμπειρία του Medal of Honor Airborne.



Δείτε το trailer του παιχνιδιού στο βίντεο που ακολουθεί.








Κατασκευασμένο στο EA Los Angeles, ο συγκεκριμένος τίτλος έχει εκτιμηθεί ως ‘T’ από την ESRB και 16+ από την PEGI και θα πωλείτε στην τιμή των €69.99.



Το Medal of Honor Airborne είναι επίσης διαθέσιμο και για PC και Xbox 360 videogame and entertainment system. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Medal of Honor Airborne αλλά και τη σειρά Medal of Honor, επισκευθείτε το
www.moha.ea.com ή το
www.info.ea.com.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα