Είναι μια Ω(ρα) δύσκολη…

default image

Τα βιβλία του καλοκαιριού, η πολυαναμενόμενη νέα μορφή του Facebook και η επίσκεψη της Τζένιφερ Λόπεζ στην Ελλάδα

Λίγο πριν τις διακοπές

Το ΜΕΝ 24, παρουσιάζει το πρώτο μέρος “Τα βιβλία του καλοκαιριού – προτάσεις από bloggers” που συντόνισε και κατέγραψε ο ΚΚ Μοίρης. Το 9 ανεπιφύλακτα.

New Facebook

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η πολυαναμενόμενη (;) νέα εικαστική μορφή της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Οι δημιουργοί της τα έχουν οργανώσει όλα σε επιμέρους κατηγορίες (tabs) ώστε να επαναφέρουν στο Facebook το χαρακτηριστικό που ανέκαθεν το έκανε να ξεχωρίζει: Την απλότητα.

Θάνατος στους online εγκληματίες

Συναγερμός έχει σημάνει στους Ρεπόρτερ χωρίς σύνορα με ένα νόμο που ενδέχεται να ψηφιστεί στο Ιράν. Ο νόμος θα επιβάλλει τη θανατική ποινή (!) σε όσους εμπλέκονται σε online εγκλήματα, όπως για παράδειγμα σε bloggers που προωθούν την πορνεία.

Πρωινός Καφές στο Mall

Το project είναι πρωτότυπο, οπότε ή θα πατώσει ή θα σκίσει, όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Πάντως, ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατερίνα Ζαρίφη (του Καφέ με την Ελένη) θα παρουσιάζουν το πρωινό του ΑΝΤ1 με στόχο να κάνουν stand up comedy με τους περαστικούς-πελάτες του εμπορικού κέντρου. Αναμένουμε με ενδιαφέρον.

Διαφημίσεις στα βίντεο
Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουν ιντερνετικοί κολοσσοί όπως το YouTube και το Facebook είναι τρόποι να βγάζουν χρήματα. Για παράδειγμα το YouTube (ιδιοκτησία της Google) εκτιμά πως θα τζιράρει 200 εκατομμύρια δολλάρια φέτος, τα οποία όμως δεν είναι αρκετά! Η εταιρεία θα μπορούσε κάλλιστα να γεμίσει κάθε βίντεο του δημοφιλούς site με google-ads και να πολλαπλασιάσεις τις πωλήσεις της αλλά είναι εξαιρετικά διστακτική να κάνει κάτι τέτοιο, δηλαδή να βγάλει χρήματα, από περιεχόμενο για το οποίο δεν έχει τα πνευματικά δικαιώματα. Έτσι “αναγκάζεται” να τις εμφανίζει μόνο επίσημο περιεχόμενο το οποίο όμως δεν πιάνει πάνω από το 4% των συνολικών θεάσεων. Συνεπώς, ετοιμαστείτε για την πρακτική που μας ενοχλεί όλους: Διαφημίσεις “πριν” και “μετά” από κάθε βίντεο.

Ω(ρα) να φεύγουμε…

Η εφημερίδα Ω αναστέλλει την έκδοσή της μέχρι νεωτέρας. Ξεκίνησε ως Ένωση με τον Γιάννη Τζέτζα εκδότη, αλλά μετά τις χαμηλές κυκλοφορίες, άλλαξε το όνομά της και προσπάθησε να βγει ως Νέα Ώρα, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις στην άλλη Ώρα (των σπορ). Φαίνεται, όμως, ότι οι ώρες είναι δύσκολες για τον αθλητικό Τύπο.

Η Τζένιφερ Λόπεζ στην Ελλάδα
Τον Σεπτέμβριο περιμένουμε τη Μαντόνα, αλλά τον Αύγουστο θα έχουμε την Τζένιφερ Λόπεζ μέσα στα πόδια μας. Στις 20-21 Αυγούστου, η JLO θα βρεθεί στην Αθήνα για την προώθηση των ρούχων της, ενώ φήμες τη θέλουν να δίνει και ένα μικρό concert. Το χρωστάει από πέρυσι. Ο Μαρκ (Άντονι) θα έρθει; Όχι, ότι μας νοιάζει κιόλας…

Πρωτοσέλιδο της Ημέρας

Η Ω(μέγα) για το αποχαιρετιστήριο πρωτοσέλιδό της.

Η φωτό της ημέρας
Στο Πεκίνο είναι έτοιμοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, αλλά ήδη ξεκίνησαν και για αυτούς του Λονδίνου…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα