Μα τί βλέπει ο κόσμος;

default image

Για ακόμα μια φορά να τονίσουμε το πρόβλημα που έχουμε σαν λαός. Υπάρχουν λοιπόν ανάμεσα μας 1.000.000 άνθρωποι που βλέπουν σε επανάληψη το Ευτυχισμένοι Μαζί

AGB
Για ακόμα μια φορά να τονίσουμε το πρόβλημα που έχουμε σαν λαός. Υπάρχουν λοιπόν ανάμεσα μας 1.000.000 άνθρωποι που βλέπουν σε επανάληψη το Ευτυχισμένοι Μαζί, βγάζοντας το μάλιστα πρώτο στο τοπ-10 της AGB. Αυτούς θα έπρεπε να βγάλουν στις εφημερίδες και τα ίντερνετς κι όχι τις εταιρείες που χρωστάνε και τους γιατρούς του Κολωνακίου που δεν κόβουν αποδείξεις.

Γενέθλια
Τέσσερα χρόνια έκλεισε ο Rel FM, τρία το Red Planet .

Κυριακάτικες
Το Κάποτε στην Αμερική και τα 4 CD με χορευτική μουσική οδήγησαν το Πρώτο Θέμα στην κορυφή με 156 χιλ. φύλλα. Στη δεύτερη θέση η Καθημερινή με 142, τρίτο το Βήμα με 133 (τώρα με τα βιβλία/DVD θα αριστεύσει). Το Έθνος πούλησε 85 χιλ. φύλλα, η Ελευθεροτυπία 84, η Real 83. Πολύ πιο κάτω βρίσκουμε τον Ελεύθερο Τύπο (27 χιλ.).

Tweet: Add to Favorites
ΔΕΗ .

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 5 με 11 Σεπτεμβρίου το MEGA σημείωσε τηλεθέαση 18%, με το ΑΝΤ1 να ακολουθεί με 16,7%. Ακόμα, στο 11,6% ο ALPHA, στο 10,6% το STAR, στο 7,8% η ΝΕΤ, 6,3% για το ΣΚΑΪ, μόλις 5% για το ALTER. Λίγο πριν σβήσει και χάρη στο μπάσκετ, 4,4% η ΕΤ1 και 3,9% η ΕΤ3.

Σπέσιαλ
Πουλόβερ .

Πρωτοσέλιδο της εβδομάδας
Το Ποντίκι .

Tumblr of the Day
Ας βάλουμε κι ένα κουλ μοδάτο για τρέντι φατσούλες.

Στο σπίτι
Παγιδευμένος. Τί θα φας; Ιδού μερικές προτάσεις .
Από τις μεγαλύτερες ανοησίες που έχω διαβάσει στο ίντερνετ. Μου άρεσε.

Τηλεόραση
Όχι άλλο κάρβουνο.

Treasure Link
Γράψε, Διάβασε, Πούλα. Ωραία ιδέα για νέους συγγραφείς αλλά και για όλους όσους διαβάζουν βιβλία.

Φωτό της ημέρας
Ας ξυπνήσω και τα λέμε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα