Νέο λειτουργικό

Νέο λειτουργικό
© Reuters

Η Microsoft παρουσίασε το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7 OS, το οποίο θα διατίθεται αρχικά στα κινητά τηλέφωνα της AT&T. Οι δυνατότητες που προσφέρει στους χρήστες (Vids)

Μεγάλη ημέρα για τη Microsoft, η οποία παρουσίασε το Windows Phone 7 OS  και ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες διαφημίσεις για την προώθηση του νέου λειτουργικού συστήματος. Ενημερωθείτε για θέματα τεχνολογίας από το Techgear.gr.

Βέβαια, στα δύο video που μπορείτε να δείτε παρακάτω, δεν φαίνονται και πολλά πράγματα για τις λειτουργίες της πλατφόρμας, αλλά υποδεικνύουν το στυλ που θα ακολουθήσουν οι επόμενες διαφημίσεις.

Το νόημα που θέλει να περάσει η Microsoft είναι ότι τα σημερινά smartphones είναι ξεπερασμένα και η προσπάθεια της γίνεται για να μας “σώσει” από αυτά.

Το νέο λογισμικό θα διατίθεται αρχικά στα κινητά τηλέφωνα της αμερικανικής εταιρείας AT&T στις 8 Νοεμβρίου και θα στοιχίζει 200 δολάρια.

Οι χρήστες των νέων Windows Phone 7 θα μπορούν να παίζουν παιχνίδια του Xbox , να χρησιμοποιούν τα Windows Office και την μηχανή αναζήτησης Bing καθώς και να “κατεβάζουν” μουσική.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα