Χαρήκαμε μπάλα και μπάσκετ

default image

Αγρότης μόνος ψάχνει. Αυτός είναι ο τίτλος του νέου ριάλιτι του Alpha και δεν μπορούμε να πούμε πως αγωνιούμε

Κυριακάτικες

Την περασμένη Κυριακή, Πρώτο Θέμα και Ελευθεροτυπία είχαν διαφορά μόλις 10 φύλλα (170.120 – 170.110). Στην τρίτη θέση βρέθηκε το Βήμα με 152 χιλ. στην τέταρτη η Καθημερινή με 138. Real News και Έθνος είχαν 118 και 106 αντίστοιχα, ενώ ο Ελεύθερος Τύπος για ακόμα μία Κυριακή δεν πήγε καλά (67 χιλ. φύλλα). Το Σάββατο τα Νέα είχαν 93 χιλ.

Τηλεθέαση
Το διάστημα 20 με 26 Απριλίου, το MEGA είχε ποσοστό 21,3% και ήταν πολύ μόνο του στην κορυφή. Ακολούθησαν, ΑΝΤ1 με 14%, ALPHA με 12,8%, STAR με 10,9%, ALTER με 10,2%. Στο 8,2% η ΝΕΤ, 3,8% για τον ΣΚΑΪ, 3,6% η ΕΤ3 και 3,1% η ΕΤ1.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Ελευθεροτυπία  και το λευκό που ξεχωρίζει.

Μπάλα
Τον ημιτελικό του CL, Μαν. Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ, τον παρακολούθησαν στην Ελλάδα σχεδόν 1,3 εκατ. άνθρωποι. Απίστευτα νούμερα έκανε και ο τελικός κυπέλλου (γύρω στο 50%), ενώ και το Final 4 δεν πάει πίσω. Θα δούμε αύριο τα νούμερα πιο λεπτομερώς.

Παραποιημένη φωτογραφία
Καλλιτέχνης (τρέμε Κουρκούτι).

DPGR
Ο διαγωνισμός του DPGR με τίτλο ‘Οικογενειακές Στιγμές’ έλαβε τέλος και πρέπει να πούμε πως από το πλήθος των συμμετοχών ξεχώρισαν πολλές ωραίες ψηφιακές φωτογραφίες. Δείτε τις όλες εδώ .

Φωτό από ψηλά
Αριστούργημα .

Dora_Bakoyiannis
Η υπουργός χρησιμοποίησε το Twitter για μια online συνέντευξη της και το News 24|7 έκανε ερώτηση και πήρε απάντηση. Δείτε εδώ περισσότερα.

Homme
Ένα από τα καλύτερα ανδρικά περιοδικά, το Homme, με το Πρώτο Θέμα πια, κλείνει 6 χρόνια (68 τεύχη). Ειλικρινείς ευχές για μακροημέρευση.  

Porn
Η βιομηχανία του πορνό κυριαρχεί πάνω όλες τις άλλες; Σύμφωνα με αυτό το άρθρο, ναι.

ALPHA
Αγρότης μόνος ψάχνει. Αυτός είναι ο τίτλος του νέου ριάλιτι του Alpha και δεν μπορούμε να πούμε πως αγωνιούμε.

Αθλητικά
Ένα απίθανο αθλητικό τριήμερο είναι αυτό που ζούμε και ειδικά ο Σκάι κάνει αρκετά καλή δουλειά με το μπάσκετ. Εντάξει και με τον Alpha δεν ενοχληθήκαμε ιδιαίτερα στον τελικό κυπέλλου, εκτός βέβαια από τα παράθυρα με τους Ατματζίδη, Αμανατίδη (που ακούστηκε παράθυρα σε ποδοσφαιρικό αγώνα) που δεν είχαν κανένα νόημα. Όπως και να ‘χει περιμέναμε ένα χρόνο για να δούμε τόσο καλά παιχνίδια και σε μπάσκετ και σε ποδόσφαιρο.

STAR
Η Playmate 2009 θα προκύψει στις 25 Μαΐου από το σόου που θα πραγματοποιηθεί στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Star στις 21.00. Στην παρουσίαση οι Ελεονώρα Μελέτη και Μίλτος Μακρίδης.
Το Δ.Τ του Star υπενθυμίζει πως ο συγκεκριμένος διαγωνισμός ήταν η αφετηρία της καριέρας των Κάτια Ζυγούλη, Βάσια Λόη, Ιωάννα Λίλη, Χρυσάνθη Ντάφλα, Βιβή Τσιάμη, Έλσα Τόλη, Νάταλι Θάνου, Γκρέτα Τσέτη. Για να μην ξεχνιόμαστε.

Φωτό της ημέρας
Η φωτογραφία του χρήστη ziskar που βγήκε πρώτη στο διαγωνισμό του DPGR.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα