Διαγωνισμός News 247

Διαγωνισμός News 247

Εάν είστε λάτρης του σκι, πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του NEWS 247 και κερδίστε πλούσια δώρα

Σαν τα Καλάβρυτα, δεν είναι πουθενά!

Αν λατρεύετε το σκι, αν προτιμάτε κόλπα με snowboard, ή απλά θέλετε μια αναζωογονητική απόδραση στη φύση, τα Καλάβρυτα είναι ο καταλληλότερος προορισμός! Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του NEWS 247 και κερδίστε:

*1 ετήσια κάρτα σε έναν μεγάλο τυχερό
*10 κάρτες για ΣΚ
– 20 κάρτες κάρτες για καθημερινές με πακέτο μεταφοράς με SNOW BUS, + ενοικίαση εξοπλισμού + κάρτες για τα λιφτ

Λάβετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα στο τέλος του κειμένου.

Μόνο 200 χλμ. απο την Αθήνα και εύκολα προσβάσιμο από όλη την Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, σας εγγυάται αξέχαστες εμπειρίες:

*Πίστες για όλα τα επίπεδα, για σκι και snowboard, με αποκορύφωμα τον υψηλότερο αναβατήρα της Ελλάδας τη Στύγα που σας ανεβάζει στα 2.340 μ και τη μεγαλύτερη χιονοδρομική πίστα μήκους 3.200 μ.

*Βρίσκεται στο Χελμό, ένα  βουνό με μεγάλη ιστορία που ξεκινά από τη μυθολογία.

*Το μεγαλύτερο SNOW PARK της Ελλάδας, για άλματα στο μπαλόνι Funbag και τρικς που θα σας ξετρελάνουν (και δωρεάν για όλους, με το απλό εισιτήριο χιονοδρομίας)!

 

*Το μοναδικό πακέτο all inclusive ski Kalavrita, που με κόστος από 55 ευρώ ανά άτομο, εξασφαλίζει διανομή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, φαγητό στις καλύτερες ταβέρνες των Καλαβρύτων, εισιτήριο για το χιονοδρομικό κέντρο και ενοικίαση εξοπλισμού σκι ή snowboard (Κρατήσεις για το προνομιακό πακέτο στο www.kalavrita-ski.com ).

*Τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες SNOW BUS Kalavrita που εξασφαλίζουν πολύ οικονομική μετάβαση για μονοήμερες εκδρομές στο χιονοδρομικό κέντρο, με αφετηρία την Αθήνα (15 ευρώ με επιστροφή), την Πάτρα (12 ευρώ με επιστροφή,  http://www.gslalomhouse.gr/ ) και την Κόρινθο.

Για τα δρομολόγια της Αθήνας, από φέτος ξεκίνησε συνεργασία με τον Amphitrion, ένας από τους πιο μεγάλους και αξιόπιστους ταξιδιωτικούς οργανισμούς της Ελλάδας που διαθέτει κορυφαίο στόλο με πολυτελή πούλμαν (( www.amphitrion-skiing.com ).  Οι χιονοδρόμοι που επιλέγουν το SNOW BUS, έχουν μείωση στο ski pass έως και 10 ευρώ, εκπτώσεις στην ενοικίαση εξοπλισμού και τα μαθήματα σκι, και -50% έκπτωση στο εστιατόριο του chalet.

 

*Επαγγελματικές σχολές εκμάθησης σκι και snowboard, με πιστοποιημένους εκπαιδευτές που θα φροντίσουν να σας μάθουν όλα όσα χρειάζεστε για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας άθλημα.

*Πολλά και ενδιαφέροντα events! Στα Καλάβρυτα υπάρχει ένα πλούσιο πρόγραμμα από εκδηλώσεις, όπως πανευρωπαικοί ή πανελληνιοι διαγωνισμοί χιονοδρομίας ή snowboard, fun διαγωνισμοί στο snowpark, νυκτερινό σκι, DJs παρτι, εποχιακά events, όπως π.χ. απόκριες, Καθ. Δευτέρα, Αγ. Βαλεντίνου, κ.α.

*Το μεγαλύτερο SNOWTUBES PARK, με καταβάσεις σε χιονοσαμπρέλα που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη!  1 δωρεάν κατάβαση για όλους τους χιονοδρόμους.

*Μοντέρνο σαλέ με μουσική για να χαλαρώσετε και να πάρετε ενέργεια με δυναμωτικά ροφήματα, χυμούς, σνακς και παραδοσιακό φαγητό Καλαβρύτων. Στην καντίνα στη Βαθειά Λάκκα, θα βρείτε εκτός από τα ροφήματα, παραδοσιακές πίτες, ρακόμελα και τα καλύτερα σουβλάκια της πόλης!

*Ένας ολοκληρωμένος προορισμός διακοπών! Μετά από μια γεμάτη ημέρα σκι, μπορείτε να μείνετε στα Καλάβρυτα, που πλέον διαθέτουν μια πολύ καλή ξενοδοχειακή υποδοχή με πολυτελή ξενοδοχεία, ρομαντικούς ξενώνες, σπα και ότι άλλο χρειάζεστε. Θα απολαύσετε το φαγητό στα Καλάβρυτα, αφού τα ντόπια κρέατα αναδεικνεύονται μέσα από τις τοπικές συνταγές και συνδυάζονται θαυμάσια με τη διάσημη φέτα Καλαβρύτων και πολλά άλλα τυριά, το μέλι απο το Χελμό, το παραδοσιακό γλυκό ροδοζάχαρη, τα μυρωδικά του βουνού και πολλές άλλες γεύσεις!

*Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, διαθέτει την πιο διαδραστική και ζωντανή σελίδα στο facebook, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κέντρα της Ελλάδας. Στο www.facebook.com/kalavritaskicenter , θα μοιραστείτε εμπειρίες, θα επικοινωνήσετε, θα εκπλαγείτε, θα μάθετε για τη ζωή στο χιονοδρομικό κέντρο, θα συμμετέχετε σε διαγωνισμούς με πολλά δώρα και άλλα πολλά!

*Στην κορυφή του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, βρίσκεται το μεγαλύτερο τηλεσκόπιο των Βαλκανίων, ο Αρίσταρχος! Πρόκειται για ένα πολύ προηγμένο τηλεσκόπιο που μέσα από τη φροντίδα και τη δουλειά των αστροφυσικών που δουλεύουν εκεί, μπορεί να παρατηρήσει και να καταγράψει μέχρι και 7 δισεκατομύρια έτη φωτός μακριά. Για να πάρετε μια ιδέα τι σημαίνει αυτή η απόσταση, είναι το ήμιση του γνωστού σύμπαντος!

*Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων για την επικοινωνία, τις προωθητικές ενέργειες και τη διοργάνωση των events, συνεργάζεται με την εταιρία My Publics ( www.mypublics.com ). Μαζί έχουν καταστρώσει ένα πολύ εντατικό πλάνο επικοινωνίας με τους χιονοδρόμους, με ανοικτό διάλογο, πρωτότυπες ενέργειες, διαγωνισμούς με πολλά δώρα και  άλλα οφέλη για τους επισκέπτες.

Και πόσο; 

Από 25 ευρώ το πακέτο που περιλαμβάνει SNOW BUS και Εισιτήριο χιονοδρομικού

Εισιτήριο για πίστα αρχαρίων: 5 ευρώ

Εισιτήριο χιονοδρομίας: από 15 ευρώ

Εισιτήριο επισκέπτη και μαγευτική βόλτα με εναέριο αναβατήρα: 10 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες στο www.kalavrita-ski.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα