Medal of Honor

Medal of Honor

Η συνέχεια της ιστορικής σειράς videogames Medal of Honor, επιστρέφει, με ανανεωμένα γραφικά, νέες αποστολές και εκπληκτική απεικόνιση του περιβάλλοντος, μέσα στο οποίο ο παίκτης καλείται να κινηθεί (Vid)

Η πιο ιστορική σειρά videogames που απεικονίζει τον πόλεμο με το μεγαλύτερο βαθμό ρεαλισμού επιστρέφει δυναμικά στην αγορά. Το νέο Medal of Honor αποτελεί το σημείο επανατοποθέτησης της ΕΑ στην κατηγορία των πολεμικών τίτλων και για πρώτη φορά, οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με σύγχρονα όπλα, τρομοκράτες που τους περιμένουν κρυμμένοι σε κάθε γωνία και εξελιγμένα οχήματα.

Βρισκόμαστε στο 2002 και ο παίκτης καλείται να ελέγξει μια σειρά από Tier 1 Operators, στρατιώτες που θεωρούνται οι ελίτ του αμερικάνικου στρατού, και Rangers, στην προσπάθεια αντιμετώπισης των Ταλιμπάν. Σε αυτή του την πορεία θα του προσφέρουν μεγάλη βοήθεια τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του, καθώς και μία σειρά από νέες κινήσεις όπως η “slide-to-cover”, σύμφωνα με την οποία ο παίκτης μπορεί να γλιστρήσει στο έδαφος και να κρυφτεί σε ένα οποιοδήποτε σημείο του περιβάλλοντος μπορεί να του προσφέρει την καλύτερη κάλυψη.

Το περιβάλλον μπορεί να εμφανίζει σημάδια καταστροφής όταν για παράδειγμα ενεργοποιείται κάποια βόμβα, ενώ πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η τακτική που θα αποφασίζει κάθε ομάδα να χρησιμοποιήσει για να εξοντώσει τον εχθρό. Οι σκηνές δράσης ξεπερνούν οτιδήποτε έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα και ο παίκτης θα κληθεί εκτός από το να κρατάει ένα όπλο στα χέρια του και να περπατάει σε τεράστιες εκτάσεις, να πιλοτάρει ένα ελικόπτερο ή ακόμη και να αναλάβει το χειρισμό ενός πολυβόλου με το οποίο πρέπει να εξοντώσει από αέρος τους εχθρούς ή τις κατασκευές τους (πχ. γέφυρες).

Τα επίπεδα είναι εξαιρετικά σχεδιασμένα και έχουν τεράστια έκταση, με αποτέλεσμα να δίνεται στους στρατιώτες η δυνατότητα να κινηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να εξοντώσουν όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται τους αντιπάλους. Παράλληλα, τα διάφορα καιρικά φαινόμενα μπορούν να επηρεάσουν το οπτικό πεδίο και να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μάχη, αφού για παράδειγμα ο παίκτης θα πρέπει να φροντίζει να έχει τον άνεμο με το μέρος του για να αποφεύγει τα κύματα σκόνης που γεμίζουν τον ουρανό της περιοχής και του περιορίζουν το οπτικό πεδίο.

Πέραν του εντυπωσιακού single-player τμήματος, το νέο Medal of Honor θα υποστηρίζει και μία σειρά από διαδικτυακές δυνατότητες που θα εξελίσσονται μέσα από τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Το online κομμάτι του τίτλου έχει αναλάβει να δημιουργήσει το ταλαντούχο studio της DICE, το οποίο έφερε στην αγορά το εκπληκτικό Battlefield: Bad Company. Το Medal of Honor κυκλοφορεί στις 15 Οκτωβρίου για PC, PlayStation 3 και Xbox 360 και αναμένεται για άλλη μια φορά να… ταρακουνήσει την αγορά! Επιπλέον οι συλλεκτικές εκδόσεις για το PS3 θα έχουν και το Medal of Honor Frontline!!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα