Γεωργιάδης: “Με τον Βαξεβάνη έχω ανοιχτούς λογαριασμούς από δω και πέρα”

Γεωργιάδης: “Με τον Βαξεβάνη έχω ανοιχτούς λογαριασμούς από δω και πέρα”
Ο Αδωνις Γεωργιάδης Eurokinissi

Έντονη διαμάχη ξέσπασε στον "αέρα" του ΣΚΑΪ μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, και δημοσιογράφου της εφημερίδας "Αυγή" με αφορμή την αναφορά του ονόματός του και τον ισχυρισμό ότι περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ (Vids)

“Έκρηξη” του βουλευτή Άδωνι Γεωργιάδη, στην εκπομπή “ΣΚΑΪ τώρα”, για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Το περιστατικό σημειώθηκε, όταν ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον δημοσιογράφο για λασπολογία σε βάρος του, με την αναφορά του ονόματός του ως ενός από τους καταθέτες, που περιλαμβάνει η λίστα Λαγκάρντ, που έχει στη διάθεσή της και διερευνά η Προανακριτική Επιτροπή.

“Είστε σε μία εφημερίδα, της οποίας μέτοχος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει μέλη στην Προανακριτική Επιτροπή έχει στα χέρια του τη λίστα. Ρωτήσατε κάποιο από τα μέλη της Επιτροπής, εάν το όνομά μου είναι στη λίστα;”, ρώτησε τον δημοσιογράφο, Γ. Κυρίτση, ο βουλευτής.

“Υπάρχει απόρρητο, δεν μπορούσα να πάω να ρωτήσω την κα Κωνσταντοπούλου εάν είστε ή όχι στη λίστα. Έχει γραφτεί ότι η σύζυγός σας είναι στη λίστα”, του απάντησε.

“Σας ερωτώ. θα εγκαλέσετε εμένα, ότι ο πρώην σύζυγός της είναι στη λίστα;”, του ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης, συνεχίζοντας:

“Να μας απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ποια είνια η θέση του, για την περίπτωση του Αλέξη Μητρόπουλου. “Για το θέμα του κ. Αλέξη Μητρόπουλου, ο κ. Κυρίτσης που είναι τόσο ευαίσθητος σε θέματα φοροδιαφυγής, έχει γράψει καμία αράδα;. Τα χαρτιά που παρουσίασε ο κ. Μητρόπουλος, δεν λένε ότι δεν έκανε φοροδιαφυγή, αλλά ότι έχει παραγραφεί”.

“Ήταν μία λάσπη του κ. Βαξεβάνη, με την οποία έχω πολύ ανοιχτούς λογαριασμούς από δω και μπρος. Λάσπη σε μένα; Δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου, σε ό,τι αφορά εμένα”, δήλωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα