Πρώτες εικόνες από το ”Xenia” του Πάνου Χ. Κούτρα

Πρώτες εικόνες από το ”Xenia” του Πάνου Χ. Κούτρα

Τέσσερα χρόνια μετά τη ''Στρέλλα'', ο Πάνος Χ. Κούτρας επιστρέφει με την τέταρτη μεγάλου μήκους ταινία του που γυρίζεται αυτήν την εποχή στην Ελλάδα και έχει τίτλο ''Xenia''

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Το Flix συνάντησε το συνεργείο του «Xenia», της τέταρτης μεγάλου μήκους ταινίας του Πάνου Χ. Κούτρα, στα μισά των γυρισμάτων του, στο χώρο του ομώνυμου εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου της Κοζάνης. Και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Τέσσερα χρόνια μετά τη «Στρέλλα», ο Πάνος Χ. Κούτρας επιστρέφει με την τέταρτη μεγάλου μήκους ταινία του που γυρίζεται αυτήν την εποχή στην Ελλάδα, έχοντας ξεκινήσει από την Κρήτη, την Αθήνα και διασχίζοντας τη Λάρισα, τον Πηνειό, την Κοζάνη, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Το «Xenia» αφηγείται την ιστορία του Ντάνυ και του Οδυσσέα, δύο αδερφών που μετά το θάνατο της Αλβανής μητέρας τους ξεκινούν ένα ταξίδι στην Ελλάδα προκειμένου να συναντήσουν τον Ελληνα πατέρα τους που τους έχει εγκαταλείψει όταν ήταν ακόμη παιδιά.

Ο Ντάνυ είναι 16 ετών και ο Οδυσσέας θα γίνει 18 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, κινδυνεύοντας με απέλαση. Ξένοι σε μια ξένη χώρα, θα γνωρίσουν ο ένας τον άλλον, θα συναντήσουν ανθρώπους – κλειδιά που θα τους βοηθήσουν στο στόχο τους και θα ενηλικιωθούν κυνηγώντας το όνειρο.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο και δείτε τις πρώτες εικόνες της ταινίας στο Flix

Το Flix στα γυρίσματα του ΧΕΝΙΑ του Πάνου Χ. Κούτρα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα