Kutiman & Weird Al

default image

Πριν από πέντε χρόνια  και μια μέρα ο Τζακ Ντόρσεϊ (σ.σ. να δείτε που θα γίνει και ταινία) εμπνεύστηκε το “sms του ίντερνετ”

Ραδιόφωνο
Ο Τζίμης Πανούσης πήρε… συνέντευξη από τον Γιώργο Παπανδρέου στο Ράδιο 9.

Μπάσκετ
Oλυμπιακός-Σιένα (21.00, Novasports 3). Live σχολιασμός για το Sport24.gr από τον Γιώργο Λιμνιάτη.
Mπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός (21.45, ΕΤ1).

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
H Eλεύθερη Ώρα . Μια φωτογραφία όσο χίλιες λέξεις.

Τwitter
Πριν από πέντε χρόνια  και μια μέρα ο Τζακ Ντόρσεϊ (σ.σ. να δείτε που θα γίνει και ταινία) εμπνεύστηκε το “sms του ίντερνετ”. Διάσημοι φίλοι του “T” εύχονται χρόνια πολλά. Προσέξτε τον Σνουπ Ντογκ και τον Πάολο Νεσπόλι.

Μy favorite Color
Ο Kutiman ξαναχτύπησε .

CNN
Τα δημοφιλέστερα tweets .

Σινεμά
Happythankyoumoreplease του πρωταγωνιστή του”Ηow I met your mother”. Eπιπλέον έγινε η πρεμιέρα της μίνι σειράς “Mildred Pierce” με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Γουίνσλετ. Η πρεμιέρα στις 27/3 στο HBO. Έχετε το νου σας.

Βιβλίο της ημέρας
Τζέιν Έιρ . Είναι το έργο που έχει μεταφερθεί τις περισσότερες φορές στην κινηματογραφική και τηλεοπτική οθόνη. Προσωπικά προτιμώ την ταινία του Φράνκο Τζεφιρέλι με τη Σαρλότ Γκενσμπούργκ. Tην προβάλλει και η κρατική τουλάχιστουν μια φορά το μήνα.

Άδωνις & friends
Μετά τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Άδωνι Γεωργιάδη, τη σύζυγο Ευγενία Μανωλίδου (σ.σ. δεν είδε κανείς την Dancing εκπομπή της), τώρα και ο αδερφός Λεωνίδας Γεωργιάδης κάνει τηλεοπτική καριέρα.  Ως γνωστόν η ελληνική τηλεόραση είναι (και) οικογενειακή υπόθεση.

Tραγουδάκι
Lik a surgeon !!!

Φωτό της ημέρας
Σπίτι άρπαξε φωτιά στο Μπαχρέιν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα