Να βοηθήσουν και άλλες τον Πρωινό Καφέ

default image

Η Έλενα Καρποντίνη βοηθά, με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της, αλλά αυτό δεν αρκεί για να ξεκολλήσει ο Πρωινός Καφές της Μελέτη από την 4η θέση

24

Πως θα ήταν ο πιλότος της δημοφιλούς σειράς ‘24′ αν αυτή γυριζόταν το 1994;
Έτσι
!

TIME
Ποιό θα είναι το πρόσωπο της χρονιάς; Πέρυσι ήσουν εσύ (You), φέτος; Δείτε εδώ τα παλιότερο πρόσωπα της χρονιάς, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό και εδώ τους βασικούς υποψήφιους για το 2007. Εφεύρεση πάντως της χρονιάς ανακηρύχθηκε το i-phone .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος για τις μπαμπούσκες του ασφαλιστικού. Αισθητικά είναι μακράν η καλύτερη εφημερίδα.

ΠΕ.ΘΕ.ΝΙ
Υποψήφιος τίτλος κυριακάτικης εφημερίδας που ακούγεται και γράφεται τελευταία ότι είναι στα σκαριά. Γιατί στην πραγματικότητα ουδείς εμίσησε το χρήμα.

Σινεμά
Το 48ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης ξεκινά αύριο και διαρκεί μέχρι τις 25 του μήνα. Περισσότερα εδώ .

Θεσσαλονίκη
Με αφορμή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, τα σημερινά φύλλα των  αθηναϊκών free-press, Athens Voice και Lifo, είναι αφιερωμένα στη Θεσσαλονίκη.

People
Σύμφωνα με το People, ο πιο σέξι άντρας είναι αυτή τη στιγμή ο ηθοποιός Matt Damon. Το τοπ-14:
1. Matt Damon
2. Patrick Dempsey
3. Ryan Reynolds
4. Brad Pitt
5. James McAvoy
6. Johnny Depp
7. Dave Annable
8. Will Smith
9. Javier Bardem
10. Shemar Moore
11. Ben Affleck
12. Adrian Grenier
13. Will Yun Lee
14. Justin Timberlake

Χρυσές Σφαίρες
Στην 65η απονομή των Golden Globes στις 13 Ιανουαρίου, το τιμητικό βραβείο ‘Cecil B. DeMille’ θα απονεμηθεί στον Steven Spielberg. Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία θα ανακοινωθούν στις 13 Δεκεμβρίου.

ΝΕΤ
Σήμερα Πέμπτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ στις 21.00, θα προβληθεί το ρεπορτάζ του Γιώργου Κοιλάρη από τα απόκρημνα όρη του Αφγανιστάν, εκεί που έχουν τα κρησφύγετά τους οι μαχητές των Ταλιμπάν. Πρόκειται για παγκόσμια αποκλειστικότητα και αξίζει της προσοχής μας.

ΑΝΤ1
Η Έλενα Καρποντίνη βοηθά, όσο να ‘ναι, με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της, αλλά αυτό δεν αρκεί για να ξεκολλήσει ο Πρωινός Καφές της Μελέτη από την 3η και 4η θέση της κατάταξης των πρωινάδικων.

Χάκινγκ
Το σάιτ του Υπουργείου Δικαιοσύνης χάκεψαν “γνωστοί – άγνωστοι” το βράδυ, αλλά τώρα είναι εντάξει. Πλησιάζει η επέτειος του Πολυτεχνείου, θα τα έχουμε αυτά.

Εδώ Πολυτεχνείο
Ελευθεροτυπία, Έθνος και Νέα είναι μέχρι τώρα οι εφημερίδες που θα προσφέρουν το Σάββατο κάποιο λεύκωμα ή ταινία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Αγνοείται η τύχη του τελευταίου επιβάτη
Που είναι το τηλεπαιχνίδι ‘The Last Passenger’; Διεξάγονται έρευνες στο σάιτ και το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και ακόμα τίποτα. Ο ευρών αμειφθήσεται.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
30 days of night – Το περίφημο κόμικ τρόμου (υπάρχει και στην Ελλάδα) έγινε ταινία.
We own the night – Αστυνομικό θρίλερ με τους Χοακίν Φίνιξ, Μαρκ Ουόλμπεργκ, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Εύα Μέντες
The Heartbreak Kid – Η νέα κωμωδία των αγαπημένων αδερφών Φαρέλι, με τον Μπεν Στίλερ.
Lions for Lamps – Πολιτικό δράμα με τους Ρόμπερντ Ρέντφορντ, Μέριλ Στριπ, Τομ Κρουζ.
The diving bell and the butterfly – Γαλλοαμερικανικό δράμα.
Taxidermia – Ο ορισμός της σινεφίλ ταινίας, από την Ουγγαρία. Δείτε οπωσδήποτε το τρέιλερ.
This Filthy World – O περίφημος John Waters σε  stand-up comedy.
Shark Bait – Κινούμενα σχέδια με ψάρια.

Yahoo
Αφού πρώτα έδωσε τα στοιχεία δύο Κινέζων χρηστών του διαδικτύου που έκαναν “ανατρεπτικά” ποστ ή έστελναν “αντικαθεστωτικά” μέιλ, στις αρχές της χώρας τους και έφαγαν από 10 χρόνια φυλακή ο καθένας, τώρα η Yahoo έρχεται να πληρώσει τις βλάβες που προξένησε, δίνοντας χρήματα στις οικογένειές τους, αλλά και ανθρωπιστική και νομική βοήθεια.

Θεματική Βραδιά
Δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο το θέμα της από το Πολυτεχνείο. Τα βασανιστήρια επί δικτατορίας λοιπόν, αλλά και αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ του Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα ‘Από το Γκουαντάναμο στο Άμπου Γκράιμπ’. Σήμερα στις 22.00 στην ΕΤ1.

Φωτό της ημέρας
Τα μοντέλα της Victoria’s Secret έχουν πλέον και αυτά το αστέρι τους στο Χόλιγουντ. Αυτό όμως που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι πως το ‘2007 Victoria’s Secret Fashion Show’ θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα