Μια νύφη για το γιο σου

default image

Στις 30 Δεκεμβρίου στις 21.00, έχει πρεμιέρα το νέο ριάλιτι του ALPHA, με τίτλο, Μια νύφη για το γιο μου. Το παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου

Μια νύφη για το γιο μου

Στις 30 Δεκεμβρίου στις 21.00, έχει πρεμιέρα το νέο ριάλιτι του ALPHA, με τίτλο, Μια νύφη για το γιο μου. Το παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου και έχει να κάνει με εργένηδες, μαμάδες και νύφες. Σαν το Parental Control του MTV δεν θα είναι (με την κακή έννοια-τα ριάλιτι έχουν πιάσει πάτο).

Shrek Forever After
Το τρέιλερ .

Κυριακάτικες
Την περασμένη εβδομάδα το Πρώτο Θέμα με τις 238 χιλ. φύλλα που πούλησε άφησε πολύ πίσω του τις υπόλοιπες εφημερίδες. Το Βήμα είχε 140, η Καθημερινή 126, η Real News 120, η Ελευθεροτυπία 111, το Έθνος 109, η Veto μόλις 60, ενώ ο Ελεύθερος Τύπος (23) βρέθηκε πίσω από Espresso (36) και Ριζοσπάστη (25 χιλ. Φύλλα).
Τις τελευταίες εβδομάδες το Θέμα έχει τις καλύτερες προσφορές και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στα φύλλα που πουλά. Το κάνει και σήμερα με το Superman.

Περιοδικά
Το Cosmopolitan ήταν, ως συνήθως, το πρώτο περιοδικό σε πωλήσεις το Νοέμβριο με 71 χιλ. τεμάχια. Ακολούθησαν, Glamour με 68, Mirror με 60, Lucky με 58 και Marie Claire με 44. Τίποτα το αξιομνημόνευτο στα αντρικά περιοδικά.

ΝΕΤ
Στις 31 Δεκεμβρίου στις 20.30 θα συντονιστούμε με τη ΝΕΤ μια και θα προβληθεί το φιλμ ‘Ένα δέντρο μια φορά’ του Ευγένιου Τριβιζά (θα θυμόσαστε πριν δυο χρόνια το ‘Ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι’).

Τηλεθέαση
Ποσοστό 20,9% έκανε το MEGA την εβδομάδα 7 με 13 Δεκεμβρίου. Στο 14,5% ο ΑΝΤ1, 12,8% για τον ALPHA. Ακόμα, ALTER 11,3%, NET 10,2%, STAR 9,5%, ΣΚΑΪ 3,6%, ΕΤ3 3,4%, ΕΤ12,9%.

Τ ηλεθεατής
Τις εβδομάδες που το τηλεοπτικό περιοδικό πρόσφερε το CD με το πράσινο αρκουδάκι που λατρεύετε να μισείτε, πούλησε πάνω από 200.000 τεμάχια όταν συνήθως πουλά τα μισά.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ελευεθεροτυπία και ’Οι ηγέτες του κόσμου απέτυχαν’.

Άι Βασίλης
Για όλα τα γούστα.

Στη Δρέσδη
Η μεγαλύτερη φωτογραφία στον κόσμο είναι 26 Gigapixel.

Time
Τα καλύτερα σάιτ σύμφωνα με το Time. Εδώ ο άνθρωπος της χρονιάς, Ben Bernanke.

Treasure Link
Cool Guys Don’t Look At Explosions .

Φωτό της ημέρας
Μετά τις φωτογραφίες της χρονιάς το Big Picture δημοσίευσε τις καλύτερες της δεκαετίας (μερικές είναι πολύ σκληρές, φέρνουν συγκίνηση και πολλές αναμνήσεις).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα