Πτώση στην TV και τις εφημερίδες

default image

Οι κυριακάτικες εφημερίδες της περασμένης εβδομάδας γνώρισαν κάμψη κυκλοφορίας λόγω του Πάσχα. Πτώση και στην τηλεθέαση

Στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με τα στατιστικά της Nielsen, το πρώτο τρίμηνο του 2009 επισκέφτηκαν ειδησεογραφικά σάιτ 73 εκατ. μοναδικοί χρήστες και σημειώθηκε αύξηση 10% από πέρυσι την ίδια εποχή.

Κυριακάτικες

Οι κυριακάτικες εφημερίδες της περασμένης εβδομάδας γνώρισαν κάμψη κυκλοφορίας λόγω του Πάσχα. Στην 1η θέση βρεθηκε η Ελευθεροτυπια με 162 χιλ. φύλλα και στη 2η το Πρώτο Θέμα με 149. Ακολούθησαν, Βήμα με 134, Καθημερινή με 102, Real News με 99, Έθνος με 92, Ελεύθερος Τύπος με 65 χιλ. φύλλα.

Σειρές
Ο Φρέντος ξέρει από τηλεοπτικές σειρές. Απόδειξη οι εξαιρετικές επιλογές του.

novasports
Σχετικά με τα τηλεοπτικά της Super League για την τριετία 2009-2012 που λέγαμε και την Παρασκευή και συγκεκριμένα για τη nova, η επένδυση της Forthnet αγγίζει τα 105 εκατ. ευρώ και οι αγώνες που θα μεταδώσει αποκλειστικά είναι περισσότεροι από 160 με τουλάχιστον 5 ζωντανούς σε κάθε αγωνιστική. Τη Δευτέρα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από όλους τους εκπροσώπους.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα με 13 με 19 Μαρτίου, το MEGA σημείωσε πτώση μετά από καιρό και είχε ποσοστό 18,7%. Στη δεύτερη θέση ο ΑΝΤ1 με 14,1%, στην τρίτη ο ALPHA με 12,2%. STAR και ΝΕΤ είχαν 10,4% και 9,3% αντίστοιχα, ενώ το ALTER είχε αρκετά μεγάλη απώλεια και μόλις 7,9%. Τα έτερα κρατικά ΕΤ1 και ΕΤ3 δεν πήγαν και άσχημα με τα 4,9% και 4,7% ενώ και ο ΣΚΑΪ καλά πήγε (4,4%).

Αλλαγές
Δείτε στο Life δραματικές/δραστικές αλλαγές στο παρουσιαστικό μερικών διασημοτήτων.

Η απομυθοποίηση των καρτούν
Δείτε εδώ. Μερικά είναι πολύ πετυχημένα.

ALTER
Για ακόμα μια φορά, το Alter έγινε στόχος αγνώστων και δέχτηκε πυρά. Εδώ οι λεπτομέρειες.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ελευθεροτυπία και ‘Εν ονόματι του υπονόμου’.

Ριάλιτι

Μετά τον Poll Potts, το νέο πρόσωπο με εκπληκτική φωνή (αλλά όχι εμφάνιση) που κλέβει την παράσταση σε μουσικό τάλεντ σόου στην Αγγλία, είναι η Susan Boyle.

Free-Press
Μόνο η Athens Voice κυκλοφόρησε νέο τεύχος αυτή την εβδομάδα (της LifO ήταν διπλό το προηγούμενο), ενώ πλέον θα τη βρίσκουμε από την Τετάρτη και όχι από την Πέμπτη όπως όλα αυτά τα χρόνια.

Φωτό της ημέρας
Στο Μεξικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα