L is for LOVE και κάτι άλλο

default image

And Lesbians θα προσθέταμε. Είναι η νέα σειρά του Alpha, κάθε Σάββατο (στη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Διαβάστε και γιατί τιμωρήθηκε ο ΣΚΑΪ

NovaSport
Το συνδρομητικό αθλητικό κανάλι έκλεισε συμφωνία και με τον ΟΦΗ και έτσι για τη σεζόν 2008-2009, τα NovaSports θα μεταδίδουν τους εντός αγώνες των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιωνίου, Ηρακλή, ΟΦΗ, Εργοτέλη, Θρασύβουλου και Πανθρακικού. Έχουν τις μισές ομάδες της Super League δηλαδή.

Ειδήσεις
Για ακόμα μια φορά, το MEGA σημείωσε τη μεγαλύτερη τηλεθέαση (21,1%) όσο αφορά τα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Ο λόγος για το μήνα Ιούνιο, όπου το μεγάλο γεγονός δεν είναι αυτό με το Mega, αλλά το ότι το STAR πλασαρίστηκε 2ο με ποσοστό 16,4% (είδατε το εναλλακτικό;). Στην 3η θέση το ALTER με 16,2%, στην 4η ο ΑΝΤ1 με 12,8%. Στο 10,8% η ΝΕΤ, μόλις 9,5% για τον ALPHA.

ΕΣΡ
Η ανεξάρτητη αρχή επέβαλε πρόστιμα σε μερικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά δεν είναι αυτό που μετράει σήμερα. Κρατάμε μόνο το ότι τιμωρήθηκε ο ΣΚΑΪ (με 30 χιλ.) για την προβολή ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο ‘Διαγωνισμός Αυνανισμού’! Πότε έγινε αυτό; Θα το δείξουν σε επανάληψη;

Address
Το νέο δωρεάν μηνιαίο ανδρικό περιοδικό έχει ήδη κυκλοφορήσει και αναζητείται (δεν το έχουμε πετύχει ακόμα πουθενά). Πάρτε μια γεύση εδώ.

The L word
Την Παρασκευή στη μία μετά τα μεσάνυχτα (δηλ. Σάββατο), ξεκινά στον ALPHA μια ξένη σειρά του Showtime, με τίτλο ‘ The L word‘. Όπου L βλέπε Lesbian. Εύγε στον σταθμό, αλλά δεν είναι ώρα αυτή. Βάλτε το τουλάχιστον στις 23.00 να το δει και κανένας. Στις ΗΠΑ έχουν ήδη προβληθεί 5 σεζόν και τον Ιανουάριο θα προβληθεί η 6η και τελευταία.

ALPHA
Την ίδια μέρα αλλά στις 23.45 ξεκινά ακόμα μια ξένη σειρά, με τίτλο Dresden Files. Είναι μυστηρίου/φαντασίας, φρεσκότατη (2007) και ο πρώτος κύκλος αποτελείται από 12 επεισόδια.

MEGA
Μόνο για ξανθιές. Ορμάτε.

MEN 24
Απομυθοποίηση τώρα. Δείτε εδώ ποιες είναι οι πραγματικές σταρ του Χόλιγουντ, τουλάχιστον όσο αφορά τα σωματικά προσόντα. Το αφιέρωμα του MEN 24 είναι για αυτές που ντουμπλάρουν σταρ (όταν έρχεται η ώρα των τολμηρών σκηνών), όπως οι Σαρλίζ Θερόν, Κάμερον Ντίαζ, Νικόλ Κίντμαν, Ούμα Θέρμαν, Χάλι Μπέρι, Κιμ Μπάσιντζερ, Τζούλια Ρόμπερτς. Μας δουλεύουν τόσα χρόνια…

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Score Live για τη φωτογραφία του Μπλάνκο με το κομποσκοίνι. Έι, την έβαλε πρώτος ο Φρέντος!

STAR
Πολύ σωστά παρατήρησε με σχόλιο του ένας αναγνώστης των Media*, ‘Καλά, ξεκινάει ολόκληρο Supernatural και ασχολείστε με το Ugly Betty;’. Να επανορθώσουμε λοιπόν λέγοντας πως από χθες παίζεται στο STAR σε καθημερινή βάση η σειρά ‘ Supernatural‘ και έχει να κάνει, όπως φαίνεται και από τον τίτλο με υπερφυσικά φαινόμενα, με τοπικούς μύθους, φαντασία, τρόμο. Ξεκίνησε στις ΗΠΑ το 2005 και παίζεται ακόμα.

Sedra 103,3
Έτσι φαίνεται πως θα ονομάζεται ο νέος αθλητικός ραδιοσταθμός του ομίλου Μπόμπολα, ο οποίος θα στελεχωθεί κατά κύριο λόγο από στελέχη της εφημερίδας Goalnews.

Φωτό της ημέρας
Από επίδειξη μόδας στο Παρίσι. Καθημερινά συνολάκια που θα φορεθούν πολύ το χειμώνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα