Και Ολυμπιάδα (χωρίς συνδρομή!)

default image

Δηλαδή ό,τι περάσαμε στο Euro και ακόμη χειρότερα! Αν έχετε πάρει εισιτήρια για τη Μαντόνα, μην ανησυχείτε. Θα ειδοποιηθείτε ηλεκτρονικώς...

Τηλεθέαση

Το 60% άγγιξε ο χθεσινός τελικός του Euro. Ένα μικρό διάλειμμα και έρχονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου (πάλι με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα και πάλι χωρίς συνδρομή).
Ξεχωριστή στιγμή χθες: ‘Ο Κατσόρλα κάνει σέντρα από δεξιά και η μπάλα καταλήγει στον… Κατσόρλα’. Αφήστε που πρόκειται για τον…Καθόρλα!

FAQ by You
Έτσι ονομάζεται το νέο εγχείρημα του Θανάση Λάλα και της FAQ και πρόκειται για ένα περιοδικό (όχι free-press) που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα στις 22 Ιουλίου. Στο πρώτο τεύχος μεταξύ άλλων θα περιέχονται ένα κόμικ του Milo Manara και ένα DVD.

Diablo 3
Ενώ περιμένουμε πάνω από ένα χρόνο, από την ημέρα ανακοίνωσης, το νέο Starcraft, ας πούμε ότι χρυσώνεται το χάπι με την έλευση του Diablo 3. Δείτε εδώ περισσότερα.

Μadonna mia

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Τicket House, έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια, διασκορπισμένα στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ και της Θεσ/νίκης ενώ από καιρό σε καιρό ξεμυτίζουν μερικά και στο ίντερνετ αλλά εξαντλούνται αμέσως παρά το ότι τα νούμερα είναι “σπαστά”. Όσοι πάντως κατορθώσατε να αγοράσετε εισιτήρια online (πιο δύσκολο από το Diablo III πρέπει να ήταν) και επιλέξατε να τα παραλάβετε κατ’ ιδίαν, μην αγχώνεστε, θα σας ενημερώσουν με email για το πότε θα είναι έτοιμα. Υπολογίστε μια δύο εβδομάδες…

ALPHA
Αύριο Τρίτη στις 23.15 ολοκληρώνεται η σειρά του Alpha, ‘Υπέροχα Πλάσματα’. Μια σειρά που ξεκίνησε πολύ δυνατά και μας κέρδισε στην αρχή, ακολούθως έκανε μια μικρή κοιλιά, χάσαμε μερικά επεισόδια λόγω μαραθώνιων Τσαντιρίων και τελικά ήρθε η ώρα για το αντίο. Να πούμε πως συγκεκριμένα αυτά που συμβαίνουν στο 26ο επεισόδιο στον Μπίλι (Γιώργος Πυρπασόπουλος) είναι αυτοβιογραφικά της Μ. Κοντοβά, ενώ μας αρέσει ο τρόπος που κλείνει το δελτίο Τύπου του σταθμού που αναγράφει ‘Το τέλος της σειράς είναι όπως ακριβώς στην πραγματική ζωή: πάντα γίνεται αυτό που δεν περιμένεις’.

Ραδιόφωνο
Για το διάστημα 25 Μαΐου με 22 Ιουνίου, ο Σκάι βρέθηκε στην κορυφή της ακροαματικότητας με ημερήσιο ποσοστό επί των ακροατών 10,6% (σύμφωνα με την έρευνα της Focus/Bari για την ΑΕΜΑΡ). Ακολούθησαν, Nova Σπορ FM με 9,2%, Ρυθμός και Λάμψη με 8,9%, Kiss FM και ΕΡΑ Σπορ με 8,2%.

ΕΕΤΤ
Μικρά τα πρόστιμα, αλλά όσο να ‘ναι μια ικανοποίηση ένας “κακοποιημένος” καταναλωτής τη νοιώθει.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Αδέσμευτος Τύπος για το πρώτο κόμμα. Το κόμμα όλων των Ελλήνων!

Στη Σουηδία
Τα σουηδικά μίντια επιτέθηκαν στην Ε.Ε για την διαφαινόμενη βούλησή της να “φακελώσει” όλα τα μπλογκς και τους μπλόγκερς, ενώ παρομοιάζει την Κομισιόν με τη δικτατορία της Ρουμανίας επί Τσαουσέσκου.

Φωτό της ημέρας
Ένα τυπικό στιγμιότυπο με μπόλικη λάσπη από το φεστιβάλ του Glastonbury.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα