Τέσσερα επεισόδια μόνο;

default image

4

Δεν θα πούμε πολλά, μόνο ότι ο αγαπημένος του μπλογκ, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, επιστρέφει με νέα σειρά στο MEGA. Τίτλος της: Τέσσερα. Πιθανός αριθμός επεισοδίων, επίσης 4.

TV Έθνος
Τη Δευτέρα στις 21.00, το STAR θα μεταδώσει την τελετή απονομής των τηλεοπτικών βραβείων του TV Έθνος, ‘Πρόσωπα 2008′. Στην παρουσίαση θα είναι η Χριστίνα Λαμπίρη. Ξεχωρίζουμε το ειδικό βρβείο για τη συνολική προσφορά του, που θα δοθεί στον Θανάση Βέγγο.

Περιοδικά
Το μήνα Μάιο, το περιοδικό με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ήταν το Cosmopolitan με 75 χιλ. τεμάχια. Από κοντά το Glamour με 74, στις 64 τα Lucky και Mirror. Στις 58 χιλ. το πολύ ανεβασμένο Sporty, στις 56 Σούπερ Κατερίνα και Young.

Τηλεθέαση
Μπορεί η Εθνική να αποκλείστηκε και το ενδιαφέρον για Euro να μειώθηκε και πάλι όμως η ΝΕΤ τερμάτισε δεύτερη με 14,6%, πίσω από το MEGA που είχε 17,1%. ο λόγος για την εβδομάδα 16 με 22 Ιουνίου, όπου ακόμα είχαμε τον ΑΝΤ1 στην τρίτη θέση με 12,9% και τον ALPHA στην τέταρτη 12,4%. ALTER και STRA είχαν 11,2% και 11% αντίστοιχα.

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή το Βήμα ήταν η μοναδική εφημερίδα που έσπασε τη διακοσάρα (201 χιλ.). Ακολούθησε η Ελευθεροτυπία με 166, νέα πτώση για Πρώτο Θέμα (148), στις 143 η Καθημερινή. Το Έθνος στις 123, πάλι χαμηλά ο Ελεύθερος Τύπος και 90 χιλ. φύλλα. Τα Νέα του Σαββάτου στις 97 χιλ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Goal γιατί το ‘Έρχεται ο παιχταράς’ ταιριάζει καθημερινά σε όλες τις εφημερίδες και για όλους τους μεταγραφικούς στόχους των ελληνικών ομάδων.

Euro 2008
Σήμερα στις 21.45 στη ΝΕΤ, πέφτει η αυλαία του πιο άοσμου Euro που είδαμε στη ζωή μας, με το παιχνίδι Γερμανία – Ισπανία.

MEN 24
Δεν την αναγνωρίζουμε σήμερα την Τυφώνα Κατίνα. Τα πήρε όλα και τα σήκωσε.

6 με 11 μαζί
Από τη Δευτέρα, οι Γιώργος Καραμέρος, Σπύρος Χαριτάτος, Ράνια Αλευρά θα κρατάνε συντροφιά στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 από τις 6 ως τις 11 το πρωί, παρουσιάζοντας ένα μαγκαζίνο ποικίλης ύλης που θα στοχεύει και στην ενημέρωση και στη διασκέδαση.

Out and Proud
Δείτε εδώ μερικούς από τους πιο γνωστούς γκέι του Χόλιγουντ που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πουν πως είναι ομοφυλόφιλοι.

Madonna

Κυριακή απόγευμα, στη ιστοσελίδα Τicketpro.gr που πουλά online τα εισιτήρια για τη συναυλία της Μαντόνα το Σεπτέμβριο. Όλα sold out πλην της πίσω αρένας (standing pitch b). Τι περιμένατε;

Jupiter
Σήμερα Κυριακή κυκλοφόρησε για πρώτη φορά με τον Ελεύθερο Τύπο το νέο μηνιαίο περιοδικό για την αστρολογία, Jupiter. Καλή αρχή.

Φωτό της ημέρας
Ο εκλεκτός συνάδελφος Δημήτρης Βάσσος (μεταξύ άλλων είναι ο Adartist) παντρεύτηκε την καλή του Σίβια σε μια σεμνή τελετή. Ακολούθησε καθόλου σεμνό ξεφάντωμα. Ο νέος άσος υπέγραψε συμβόλαιο εφ’ όρου ζωής με μονομερή δυνατότητα ανανέωσης από την πλευρά της συζύγου. Να έχουν την υγεία τους τα παιδιά και να είναι ευτυχισμένα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα