Τραγική TV

default image

Όλοι αγαπάνε το Angry Birds. Είναι το καλύτερο παιχνίδι στο iPhone και είναι και το πιο τίμιο. Με 79 λεπτά που έχουμε δώσει έχουμε απολαύσει και 10 updates. Δεν είναι όμως απλά ένα παιχνίδι. H εταιρεία του Rovio έχει μεγάλα πλάνα. Θα γίνει μεγάλη σαν το Facebook και το Google

Κυριακάτικες
Δεν “βγήκε” τη 2η φορά ο Κυνόδοντας και έτσι το Πρώτο Θέμα επέστρεψε στη 2η θέση με 133 χιλ. φύλλα. Στην πρώτη θέση ήταν η Kαθημερινή και μάλιστα με μεγάλο νούμερο για την εποχή: 175.000 φύλλα. Ακολούθησαν Βήμα με 132, Έθνος με 100, Real με 99, Ελευθεροτυπία με 79, Ελεύθερος Τύπος με 36 χιλ. Ακόμα, Ριζοσπάστης με 20 χιλ., Αποκαλύψεις με 15, Παρόν και Espresso με 10 χιλ. Ο Δημοκρατικός λόγος κέρδισε κάπως 10 αναγνώστες και είχε σύνολο 150.

Πουλάκια
Όλοι αγαπάνε το Angry Birds. Είναι το καλύτερο παιχνίδι στο iPhone και είναι και το πιο τίμιο. Με 79 λεπτά που έχουμε δώσει έχουμε απολαύσει και 10 updates. Δεν είναι όμως απλά ένα παιχνίδι. H εταιρεία του Rovio έχει μεγάλα πλάνα . Θα γίνει μεγάλη σαν το Facebook και το Google.

Freddos
Δείτε τον πιο απολαυστικό κομπάρσο του Χόλιγουντ.

TV
Κοιτώντας τα νούμερα τηλεθέασης της Πέμπτης έπεσα σε βαθιά κατάθλιψη (που λέει ο λόγος). Στο τοπ10 των προγραμμάτων, οι εκπομπές δηλαδή που έκαναν τα καλύτερα νούμερα (από 48,5% μέχρι 21,2%), που τις είδαν ένα και δύο εκατομμύρια άνθρωποι, δεν βρήκα ούτε μισή που να έχει έστω και λίγο ενδιαφέρον. Δύο πράγματα λοιπόν: Τραγική τηλεόραση. Ποιοί έχουν τα μηχανάκια;
Η ζωή της άλλης
Τα μυστικά της Εδέμ
Ευτυχισμένοι μαζί (επανάληψη)
Οικογενειακές ιστορίες (επανάληψη)
50 50 (επανάληψη)
Κάτι ψήνεται
Εφιάλτης στην κουζίνα
Πάμε πακέτο
Ασημένια φεγγάρια
Το καφέ της Χαράς (επανάληψη)

Τραγουδάκι
Heart of Stone.

Απολαυστικό
Δικαίως πήρε τόση δημοσιότητα το συγκεκριμένο βιντεάκι .

Στο Twitter
Ο κωμικός Gilbert Gottfried το παράκανε με τα αστεία του για την τραγωδία της Ιαπωνίας και απολύθηκε .

iPad2
Σε λίγο καταφθάνει, προετοιμαστείτε .
Μπόνους: Κατεβάστε το Project Mag No. 4 δωρεάν .

Τατουάζ
Πρακτικά;

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 7 με 13 Μαρτίου, το MEGA είχε ποσοστό 21,8% και ήταν όπως πάντα στην κορυφή. Στη 2η θέση ο ΑΝΤ1 με 17,1% (κι άλλη άνοδος), ενώ ο ALPHA 3ος με 15,1% (κι αυτός σημείωσε πάλι άνοδο). Στο 9% το STAR, 7,6% η ΝΕΤ, μόλις 7,3% το ALTER, 4,9% ο ΣΚΑΪ, ενώ ΕΤ3 και ΕΤ1 είχαν 2,9% και 2,1% αντίστοιχα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Και ο Μέρντοχ με τον Ντέιβιντ. Θα τον βρούμε άραγε και στο Myspace ;

Tweet: Add to Favorites
Πόλεμος.

Treasure Link
Στο 1000notes υποτίθεται πως μπορεί να βρει κανείς τα καλύτερα του Tumblr. Σίγουρα μπορεί να βρει μερικά από τα πιο περίεργα.

Φωτό της ημέρας
Το μπαμπά να ακούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα