PC Utilities για τις ‘δύσκολες’ ώρες – 6

PC Utilities για τις ‘δύσκολες’ ώρες – 6

5 από τα χρήσιμα Utilities που κυκλοφορούν –δωρεάν ή trial- στο διαδίκτυο και κάνουν τη ζωή με τον ηλεκτρονικό μας υπολογιστή πιο εύκολη.

5 από τα χρήσιμα Utilities που κυκλοφορούν –δωρεάν ή trial- στο διαδίκτυο και κάνουν τη ζωή με τον ηλεκτρονικό μας υπολογιστή πιο εύκολη.
Marxio Timer









Τo Marxio Timer είναι ένα εργαλείο χρονικών ρυθμίσεων με το οποίο μπορείτε να προγραμματίσετε το κλείσιμο, την επανεκκίνηση και το κλείδωμα του υπολογιστή σας, την ενεργοποίηση προστασίας της οθόνης και το άνοιγμα-κλείσιμο διαφόρων προγραμμάτων. Οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν με βάση συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, την ώρα της ημέρας ή τα επίπεδα χρήσης του CPU.



Κατεβάστε το Marxio Timer
εδώ




Seven Remix XP 2.0









Θέλετε Windows 7 αλλά δεν μπορείτε να περιμένετε; Κανένα πρόβλημα. Κάντε τα XP σας να μοιάζουν με 7 με το Seven Remix XP 2.0. Το πρόγραμμα αυτό είναι δωρεάν και έρχεται με αρχείο εγκατάστασης για να μη χρειαστεί να κάνετε χειροκίνητα τις αλλαγές στις οποίες περιλαμβάνονται εικόνες και φωτογραφίες του συστήματος. Για περισσότερη ασφάλεια επιλέξτε τη δημιουργία restore point στην εγκατάσταση!



Κατεβάστε το Seven Remix XP 2.0
εδώ




Zoho Writer 2.0









Η νέα έκδοση του online κειμενογράφου της Zoho έρχεται με σημαντικές αναβαθμίσεις στα μενού, την επιφάνεια σύνταξης και διάφορες άλλες υπηρεσίες που έχουν προταθεί από χρήστες. Η πλευρική μπάρα πλέον υποστηρίζει αναζητήσεις, πολλαπλές επιλογές κειμένων ενώ τα έγγραφα επιδέχονται αυτόματες κεφαλίδες, υποσέλιδα και καταμέτρηση λέξεων.



Χρησιμοποιείστε το Zoho Writer 2.0
εδώ (απαιτείται εγγραφή)




PushMonitOff



Με το PushMonitOff μπορείτε να κλείσετε το μόνιτορ του υπολογιστή με έναν απλό συνδυασμό πλήκτρων (SHIFT+F1 ως προεπιλογή). Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν χρησιμοποιείτε πολλαπλά μόνιτορ και θέλετε να τα ανοιγοκλείνετε όταν εργάζεστε ή όταν θέλετε να επανέλθετε σε σβηστό μόνιτορ με το πάτημα ενός πλήκτρου ή με το ποντίκι.



Κατεβάστε το PushMonitOff
εδώ




DeskHedron









Το DeskHedron είναι μια εφαρμογή που δημιουργεί πολλαπλά τρισδιάστατα desktop . Η εγκατάσταση είναι απλή και ρύθμιση των desktop γίνεται με το εικονίδιο στο tray της γραμμής εργασιών. Αν και δεν υποστηρίζει πολλαπλά μόνιτορ, αυτή τη στιγμή είναι το μοναδικό freeware και εξελίσσεται συνεχώς αφού είναι open source.



Κατεβάστε το DeskHedron
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα