Ο Ντέμης, ο Μέσι και η Barbie

default image

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης αναμένεται να σκορπίσει νέες θύελλες με τη συνέντευξη που θα παραχωρήσει απόψε στις 22:00 στο Novasports 1

ΝΟVA

Οι ρεπόρτερ ΑΕΚ δεν ησυχάζουν ποτέ! Ο πρώην πρόεδρος Ντέμης Νικολαΐδης αναμένεται να σκορπίσει νέες θύελλες με τη συνέντευξη που θα παραχωρήσει απόψε (Novasports 1, 22.00). Τρεις διευθυντές αθλητικών εφημερίδων (!!!!) καταθέτουν ερωτήσεις.

ΑΝΤ1
Δεν θα κρατήσει τη Φόρμουλα 1. Ο Alpha τη θέλει πίσω (και την ίδια ομάδα;). Ας μη ξεχνάμε ότι είναι η μοναδική αθλητική διοργάνωση που προβάλλει το RTL (σ.σ. ο Alpha ανήκει στο RTL Group) στη Γερμανία. Το “αγκάθι” είναι τα 3.000.000 ευρώ (ναι, καλά μετρήσατε) ετησίως που ζητά η εταιρεία του Μπέρνι Έκλεστοουν και εγγυημένο τριετές συμβόλαιο.

ΣΚΑΪ 1
Το ποδοσφαιρικό φιλικό Καταλονία-Αργεντινή προβάλλει την επόμενη Τρίτη (22/12, 21.30). Χωρίς τον τιμωρημένο Ντιέγκο Μαραντόνα, αλλά πάνοπλοι οι αντίπαλοι μας στο Μουντιάλ. Επιστροφή στους πάγκους μετά από 13 χρόνια για τον Γιόχαν Κρόιφ με ή χωρίς τον Σεσκ Φάμπρεγας .

ΣΚΑΪ 2
Δεν θα προβάλλει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike (WSBK) το 2010. Άλλωστε ο Μπεν Σπις μετακόμισε στο MotoGP. Δεν έχει ενδιαφέρον. Υπάρχει πάντα το Eurosport για τους λιγοστούς Έλληνες φαν του Μαξ Μπιάτζι.

Κινηματογράφος
Διαβάσαμε ότι η επιστροφή του Σέρλοκ Χολμς στην κινηματογραφική οθόνη… βλέπεται. Η πρεμιέρα έγινε τη Δευτέρα (14/12) στο Λονδίνο. Τα Χριστούγεννα θα προβληθεί η ταινία στην Ελλάδα.

Dexter
Περισσότεροι από 2.575.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν στις Ηνωμένες Πολιτείες το τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν. Ρεκόρ για το τηλεοπτικό κανάλι Showtime.

Βιτρίνες
Όταν η μόδα καταφεύγει σε μεγάλα έξοδα και υπερπαραγωγές για να προσελκύσει πελάτες σε περίοδο κρίσης. Πολυδάπανο μεν, εντυπωσιακό δε.

ΤΙΜΕ
Λίγες ώρες απομένουν για την ανακοίνωση του ανθρώπου της χρονιάς. Θα επικρατήσει για δεύτερη σερί χρονιά ο Μπαράκ Ομπάμα;
Οι υποψήφιοι:
1.Άνγκελα Μέρκελ
2.Μπαράκ Ομπάμα
3.Μπεν Μπέρνανκε
4.Ιρανοί διαδηλωτές
5.Ολίμπια Σνόου
6.Σομαλοί πειρατές
7.Στάνλεϊ Μακρίσταλ
8.Στιβ Τζομπς
9.Tίμοθι Γκάιθνερ
10.Γιουσέιν Μπολτ (η προτίμηση μας, αλλά δεν θα κερδίσει)
Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας προτιμούν τους Ιρανούς!

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Νέα Κρήτη. Σας θυμίζει την Καταιγίδα ;

Φωτό της ημέρας
Η Barbie φόρεσε μπούρκα. Τρεις συλλεκτικές κούκλες που θα δημοπρατηθούν στην Ιταλία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα