Πού ήσουν την 11η Σεπτεμβρίου;

Πού ήσουν την 11η Σεπτεμβρίου;

Ακολουθησε το news247 στο twitter και γράψτε με hashtag στο #pou_imoun_tote που σας βρήκαν τα συγκλονιστικότερα 102 λεπτά στην ιστορία της Αμερικής

Δέκα χρόνια μετά τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, το News 247 πραγματοποιεί μία ανασκόπηση των γεγονότων που σημάδεψαν την ανθρωπότητα.

Τρομοκρατία. Καμία λέξη δεν ειπώθηκε και γράφτηκε περισσότερο στα δέκα χρόνια που μας χωρίζουν από την παρανοϊκή εκείνη ημέρα που ακρωτηρίασε τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μάρτυρες σε ασύλληπτα γεγονότα που κατέρριψαν κάθε έννοια ασφάλειας, αρχίζαμε να συνειδητοποιούμε ότι ο κόσμος δεν θα είναι πια ο ίδιος.

Το News 247 σε καλεί να μοιραστείς την προσωπική σου ιστορία και να μας πείς πού ήσουν την ώρα που η Αμερική βίωνε τα συγκλονιστικότερα 102 λεπτά στην ιστορία της τρομοκρατίας.

Βόλτα με φίλους; Βόλτα με το σκύλο; Απλώς κοιμόσουν; Διάβασμα ή σε διακοπές; Όλες οι προσωπικές εμπειρίες είναι ευπρόσδεκτες στο λογαριασμό του Νews 247 στο Twitter .

Πατήστε εδώ για να μας πείτε πού σας βρήκε η πτώση των Δίδυμων Πύργων.

Το News 247 θα δημοσιεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ξεχωριστά αφιερώματα για την 11η Σεπτεμβρίου του 2011. Ακολουθήστε μας στο twitter για να ειδοποιηθείτε αλλά και για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις εξελίξεις που διαδραματίζονται σε Ελλάδα και τον κόσμο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα