Just the two of us Google TV

default image

Άλλοι ηθοποιοί δεν υπάρχουν στο Χόλιγουντ; Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα υποδυθεί μάλλον τον Tζέι Γκάτσμπι στη νέα κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Σκοτ Φιτζεραλντ. Αφού πρώτα ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας για τον Σινάτρα, τον Χούβερ και έχει ο Θεός

Just the two of us
Ο Στέφανος Κορκολής, ο Κώστας Τουρνάς, η Λυδία Παπαϊωάννου (η παρουσιάστρια του Mad) και η Αθηναΐς Νέγκα συνθέτουν την κριτική επιτροπή του “χορευτότραγουδιστικού σόου”  του Mega. Από τα ονόματα των διαγωνιζόμενων μας έμειναν η Μαρία Κορινθίου (σ.σ. το ημερολόγιο της κοσμούσε επί χρόνια τους τοίχους του SPORT 24) και o Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Google TV
YouTube, Netflix, Amazon video, Vevo, CNN, NBA TV, HBO, Twitter, Cartoon Network περιλαμβάνονται στο πακέτο του Google. Εδώ μια πρώτη γνωριμία.

ΣΚΑΪ
Το κανάλι μας ξαναγυρίζει στα εφηβικά μας χρόνια. Κάθε Κυριακή (16.00) θα προβάλλει τη σειρά Melrose Place. Στην… αναβίωση της σειράς συμμετέχουν ως γκεστ σταρς αρκετοί από τους παλιούς πρωταγωνιστές με πρώτη και καλύτερη τη Σίντνεϊ (η κοκκινομάλλα αν θυμάστε). Αμέσως μετά (17.00) θα ακολουθήσει το 90210 δηλαδή το γνωστό Μπέβερλι Χιλς. Το κανάλι προβάλλει τον 2ο κύκλο, ακόμα και αν δεν ολοκλήρωσε την προβολή των επεισοδίων του 1ου.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
H SportDay. Είπε ο Μουρίνιο καλή κουβέντα για άλλο άνθρωπο;

Σινεμά
Άλλοι ηθοποιοί δεν υπάρχουν στο Χόλιγουντ; Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα υποδυθεί μάλλον τον Tζέι Γκάτσμπι στη νέα κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Σκοτ Φιτζεραλντ. Αφού πρώτα ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας για τον Σινάτρα, τον Χούβερ και έχει ο Θεός. Η Αμάντα Σέιφριντ και ο Τόμπι Μαγκουάιρ στους υπόλοιπους κύριους ρόλους. Τη σκηνοθέσια υπογράφει ο Μπαζ Λούρμαν.

Γαλιφιανάκης

Η νέα ταινία του ελληνικής καταγωγής κωμικού είναι δραματική. Η γλυκύτατη Έμμα Ρόμπερτς (ανιψιά της Τζούλια) συμπρωταγωνιστεί στο “It’s kind of a funny story”. Τ ο τρέιλερ .

Αlpha
Θυμάστε που γράφαμε ότι το “Πάμε Πακέτο” θα προβάλλεται απέναντι από “Το Νησί”; Οι… οργισμένοι μεσήλικες που παρακολουθούν την εκπομπή τηλεφώνησαν στα γραφεία του σταθμού και ζήτησαν να αλλάξει η μέρα προβολής. Αυτό δήλωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την αλλαγή μέρας από Δευτέρα σε Πέμπτη. Στις 22.00 το Πακέτο για να μπει απέναντι από το Europa League.

Rolling Stone

Ο Μπαράκ Ομπάμα παραχώρησε πολυσέλιδη συνέντευξη. Στην τελευταία σελίδα ο “πλανητάρχης” αναφέρεται στο τι ακούει αυτή την περίοδο. Οι δικοί μας πολιτικοί ηγέτες απαντούν τόσα χρόνια το ίδιο πράγμα: Θεοδωράκης, Χατζηδάκις, Ξαρχάκος (αν είναι της Ν.Δ) και πετούν και τους Pink Floyd.

Vogue Paris
90 χρόνια ζωής γιόρτασε η γαλλική έκδοση του περιοδικού. Επετειακό τεύχος 624 σελίδων που μοιάζει περισσότερο με coffee table book. Αξίζει να το κάνετε δώρο στην καλή σας. Ακόμα και οι διαφημίσεις είναι εξαιρετικά φτιαγμένες για το περιοδικό.

World Soccer
Γενέθλια έχει και το αγγλικό περιοδικό. Για να γιορτάσει την 50η επέτειο από την έκδοση του μίλησε με 50 διαφορετικές προσωπικότητες. Εμείς να τα βλέπουμε αυτά.

Φωτό της ημέρας
Μπέιγουοτς. Στο Σότσι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα