Σκουριασμένα τα αντανακλαστικά του ΕΣΡ

default image

Τιμωρεί εκπομπές ...εκ των υστέρων. Όπως και στην υπόθεση Σεργιανόπουλου. Εν τω μεταξύ περιμένουμε με αγωνία το Spirit με όλες τις θεές στην οθόνη!

ΕΣΡ

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές το ΕΣΡ ξαναχτυπά. Το STAR καλείται να πληρώσει συνολικά 115 χιλ. ευρώ, 75 για την εκπομπή ‘Μπορώ’ (παραβίαση του ιδιωτικού βίου και εκμετάλλευση δεισιδαιμονιών) και 40 για την εκπομπή ‘Σε όλα μέσα’ (παραβίαση του ιδιωτικού βίου). Το ALTER για την εκπομπή ‘Κοιτάω μπροστά’ θα καταβάλλει 50 χιλ. ευρώ, για χαμηλή ποιότητα προγράμματος. Εμείς για ακόμα μια φορά θα ρωτήσουμε το εξής: Όλες οι εκπομπές αυτού του τύπου, δεν πρέπει να τιμωρούνται καθημερινά;

ΕΣΡ2
Η ανεξάρτητη αρχή θα ερευνήσει και όλα αυτά που ειπώθηκαν στους ιδιωτικούς σταθμούς για το Νίκο Σεργιανόπουλο, ώστε μετά να ρίξει τις ανάλογες καμπάνες. Αυτό το κατόπιν εορτής δεν είναι λίγο δώρο άδωρο; Δεν είναι ορθότερη η πρόληψη ή τουλάχιστον η έγκαιρη καταστολή;

Σινεμά
Δεν κρατιόμαστε! Τα Χριστούγεννα θα προβληθεί στους κινηματογράφους η νέα ταινία του Φρανκ Μίλερ με τίτλο Spirit, με αισθητική Sin City. Ασφαλώς πρόκειται για τη μεταφορά το ομώνυμου κόμικ του κορυφαίου Will Eisner και εδώ μπορείτε να δείτε το επίσημο σάιτ. Μεταξύ άλλων παίζουν οι θεές Σκάρλετ Γιοχάνσον, Εύα Μέντεζ, Παθ Βέγκα, Τζέιμι Κινγκ και ο Σάμιουελ Τζάκσον.
Να σημειώσουμε πως τα Sin City 2 και 3 θα τα δούμε το 2009 και το 2010 αντίστοιχα.

Στο Νησί
Το 50% των 3,5 δισ. βίντεο που παρακολούθησαν οι χρήστες του διαδικτύου στη Μ. Βρετανία το Μάρτιο, ήταν στο YouTube. Ακολούθησαν BBC, MySpace, Yahoo!, Dailymotion.

Στις ΗΠΑ
Στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, το μήνα Μάιο, το YouTube σημείωσε πτώση και από τα 4 δισ. βίντεο που είδαν οι χρήστες του διαδικτύου τον πρώτο μήνα, έπεσε στα 3,8 δισ. το δεύτερο. Η διαδικτυακή τηλεόραση Hulu (στην Ελλάδα δεν μπορούμε να δούμε) πάντως σημείωσε αύξηση 27% και τα 63 εκατ. βίντεο του Απριλίου έγιναν 80 το Μάιο.

Μπάλα
Σήμερα Τετάρτη στις 21.45, ο πρώτος ημιτελικός του Euro 2008, με τις Γερμανία και Τουρκία να διεκδικούν μια θέση στον τελικό της Κυριακής. Η κάλυψη είναι από τη ΝΕΤ (με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα και χωρίς συνδρομή).

ΜΕΝ 24
Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα του MEN 24 στο μακαρίτη Τζορτζ Κάρλιν που γράφαμε χθες.

Χόλιγουντ
Σύμφωνα με τη WENN (World Entertainment News Network), η Ρις Γουΐδερσπουν είναι αυτή τη στιγμή η πιο καλοπληρωμένη ηθοποιός και κερδίζει 15 με 20 εκατ. ανά ταινία που πρωταγωνιστεί. Πραγματικά δεν βρίσκουμε το λόγο. Ακολουθούν οι Κάμερον Ντιάζ και Νικόλ Κίντμαν, ενώ στη δεκάδα είναι και οι Ρενέ Ζελβέγκερ, Χάλι Μπέρι, Τζούλια Ρόμπερτς.
Συμπτωματικά το STAR έχει σήμερα στις 22.45 το Legally Blonde.

$
Διαβάζουμε στο CNN πως πλέον οι άνθρωποι που πλέον έχουν περιουσία πάνω από 1 εκατ. δολάρια, είναι 10 εκατ.! Το ένα τρίτο αυτών ζούνε βέβαια στις ΗΠΑ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ω για το ‘Τετράδα Θανάτου’. Ψυχραιμία.

ALPHA
Σήμερα Τετάρτη ρίχνουν αυλαία οι σειρές ‘Εξαφάνιση’ και ‘Αληθινοί Έρωτες’. Εκτός απροόπτου θα συνεχίσουν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Cosmote
Πλέον μπορείτε να μας διαβάζετε και στο My View της Cosmote.

ΚΕΘΕΑ
Τα μπάνερ για το ‘ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση’ που φιλοξενούν τα MEN 24 και AUTO 24 είναι για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, που είναι αύριο 26 Ιουνίου, με στόχο να προβάλλουν το έργο, τις δραστηριότητες και τη φιλοσοφία του κοινωφελούς ιδρύματος. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Φωτό της ημέρας
Από τη φωτιά του Υμηττού. Δεν είναι φωτό αρχείου, είναι σημερινή, αν και με το αρχείο που έχουμε με φωτογραφίες που απεικονίζουν την Ελλάδα να καίγεται άλλο τίποτα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα