Την έφαγε με το κουτάλι την κορυφή

default image

Κάθε μέρα πρώτη η Ελένη Μενεγάκη, κάθε μέρα δεύτερος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου (αλλά δεν τον νοιάζει, χόρτασε πρωτιές). Σταθερά τρίτη η Μελέτη

Πρωινάδικα

Κάθε μέρα πρώτη η Ελένη Μενεγάκη, κάθε μέρα δεύτερος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου (αλλά δεν τον νοιάζει, χόρτασε πρωτιές). Σταθερά στην τρίτη θέση η Μελέτη, συνήθως τέταρτη η Χρουσαλά, με Χίο και Αλούπη στην πέμπτη.

Τηλεθέαση
Στο 50,6% τελικά το ‘Αλ Τσαντίρι Νιουζ’ την Τρίτη, 20,9% έκανε το ματς του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ (σε μαγνητοσκόπηση).

Πρώτο Θέμα
Με την προσφορά του φιλμ Troy, το Πρώτο Θέμα πούλησε 272 χιλ. φύλλα την περασμένη Κυριακή (αύξηση 70 χιλ. φύλλα). Την ερχόμενη Κυριακή δίνει το ‘ Νησί ‘. Μη ξεχνάμε πάντως πως έχει πουλήσει και πάνω από 300 χιλ. χωρίς τόσο μεγάλη διαφημιστική καμπάνια και με τιμή 3 ευρώ.

Ποδόσφαιρο Vs Φτώχια
Στις 19 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 5ος φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου, υπό την αιγίδα του UNPD , με τους φίλους του Ρονάλντο απέναντι στους φίλους του Ζιντάν. Στο παιχνίδι που θα γίνει στη Μάλαγα, μεταξύ άλλων θα πάρουν μέρος οι Ριβάλντο, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρομπέρτο Κάρλος, Καφού, Ντίντα, Μαλντίνι.

ALTER
Από το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 22.00 και κάθε Σάββατο το Alter θα προβάλει τη νέα σειρά φαντασίας Surface. Η σειρά αποτελείται από 15 επεισόδια. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Μπάλα
ALPHA 17.30, Λάρισα – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης
MEGA 21.15, Κοπεγχάγη – Παναθηναϊκός
ΝΕΤ 21.45, Άρης – Ερυθρός Αστέρας

Μπάσκετ
ΣΚΑΪ 21.30, Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για τις εκρήξεις ευρώ – πετρελαίου και τις δηλώσεις Σαρκοζί.

ALPHA

Στο 7ο επεισόδιο της σειράς ‘Υπέροχα Πλάσματα’ συμμετέχει και ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος, όπου και υποδύεται τον εαυτό του. Στις 13/11 στις 22.30.

LiFO
Η αθηναϊκή free press άλλαξε αυτή την εβδομάδα μέθοδο εκτύπωσης και πλέον τα χρώματα και η ποιότητα έκδοσής της αγγίζουν το επίπεδο μιας glossy έκδοσης. Είναι πιο καθαρή με πιο ζωηρά χρώματα, αλλά με την ίδια καλή ύλη.

Η μηχανή του χρόνου
Η πολύ καλή εκπομπή του ALPHA, αυτό το Σάββατο στις 14.30, θα ασχοληθεί με τους 3 υποψηφίους για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Η εκπομπή που παρουσιάζει ο Χρ. Βασιλόπουλος θα φωτίσει άγνωστες πτυχές της πορείας του Γιώργου Παπανδρέου, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Κώστα Σκανδαλίδη, από τα παιδικά τους χρόνια έως τα έδρανα της Βουλής.

ADSL
Αυτές είναι εργασίες! Δελτίο Τύπου ΟΤΕ. Είναι και ο λόγος που ίσως κάποιοι από εσάς δεν βλέπετε το βίντεο του SPORT 24.

Διαζύγιο;
Δύσκολα τα πράγματα με Alter και Τέρενς Κουΐκ.

Στη Φινλανδία
Ο 18χρονος Pekka-Eric Auvinen που σκότωσε 7 μαθητές, τη διευθύντρια του σχολείου και μετά αυτοκτόνησε, σε σχολείο της Φινλανδίας, μοιάζει με μιμητή του Κορεάτη Cho Seung-Hui που σκότωσε πέρυσι στη Βιρτζίνια 33 άτομα. Ο Φινλανδός δράστης είχε προαναγγείλει το μακελειό με βίντεο (Jokela High School Massacre – 11/7/2007) που ανέβασε στο YouTube. Τα βίντεο έχουν πλέον κατέβει, ο λογαριασμός του έχει ακυρωθεί, αλλά εδώ μπορείτε να πάρετε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται.

Φωτό της ημέρας – Κουίζ
Από που είναι το στιγμιότυπο; Από τα Ζωνιανά Κρήτης ή από την πόλη Tuusula της Φινλανδίας που έγινε το μακελειό;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα